Orbán Viktor miniszterelnök Áder János köztársasági elnök felkérésének megfelelően az elmúlt napokban konzultációt folytatott a kormányalakításról. A konzultációs folyamat lezárult, eredményéről a miniszterelnök tájékoztatást adott a Fidesz és a KDNP elnökségének. Magyarország új kormánya az Országgyűlés alakuló ülését követő hetekben áll fel – olvasható Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének MTI-hez eljuttatott közleményében. Meglepetés a korábban …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért lássuk be, kell hozzá nem kis gerinchiány ilyen mondatokat valakik leírják, mármint röhej jel nélkül: "Orbán Viktor miniszterelnök Áder János köztársasági elnök felkérésének megfelelően az elmúlt napokban konzultációt folytatott a kormányalakításról. "! =))
Edmond Dantes
@RonaGyuri: Azt azért csak nem írhatták meg,hogy Orbán átszólt Ádernek, "töki,figyelj! Összeállítom otthon a konyhában a bábszínházamat,aztán majd ha éppen nem lesz meccs,akkor talán neked is elmesélem,hogy örülj."
RonaGyuri
@Edmond Dantes: pedig valamivel közelebb állhat az igazsághoz! =))
Ó-buda
@RonaGyuri: csak a fidesznek van uj kormánya...M.országnak NINCS!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.