Szél Bernadett lesz az LMP kilencfős parlamenti frakciójának vezetője – jelentette be a párt társelnöke pénteken Siófokon az LMP kihelyezett frakcióülését követően.

Szél Bernadett hozzátette: a képviselőcsoportból Demeter Márta, Keresztes László Lóránt és Schmuck Erzsébet frakcióvezető-helyettesként fog dolgozni.

Nem fogja elhinni, hogy ki lett az LMP parlamenti frakcióvezetője

Szél Bernadett frakcióvezető és Hadházi Ákos érkezik a Lehet Más a Politika (LMP) új parlamenti frakciójának tagjait bemutató sajtótájékoztatóra a siófoki Fő téren 2018. április 27-én. MTI Fotó: Varga György

Az Országgyűlésben az LMP adja a fenntartható fejlődés bizottságának elnökét. Szél Bernadett szavai szerint a posztra a frakcióülésen megválasztott Schmuck Erzsébet azért dolgozik majd, hogy a zöld civil szervezetek hangja az eddiginél jobban behallatszódjon a parlamentbe.

Elmondta, a frakcióülésen arról is döntöttek, hogy a honvédelmi bizottságba Demeter Mártát a költségvetési bizottságba pedig Csárdi Antalt jelölik alelnöknek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: sosem olvastam még tőled káromkodást ellenben nálam már jóval előbb betelt a pohár, és azt a bizonyos kocsist is néha megszégyenítettem itt. Pedig alapból én sem vagyok káromkodós és trágár, csak dühből és elkeseredésből. Abszolút meg tudlak érteni. Káromkodni néha kell, és lehet is, ez is emberi szokás.
Yoda69
Bela teljesen eltunt az LMP arulasa es szetesese ota. Szegeny nagyon csalodott lehet, pedig mi elore ezt mondtuk, es sajnos nekunk lett igazunk.
namihami
Akkor ez már majdnem miniszterelnökség, ugye? Messziről nézve majdnem sikerült a célszalag átszakítása. Nagyon messziről...
evacica
Miért? Valakinek volt egyáltalán kétsége e felől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.