Szél Bernadett lesz az LMP kilencfős parlamenti frakciójának vezetője – jelentette be a párt társelnöke pénteken Siófokon az LMP kihelyezett frakcióülését követően.

Szél Bernadett hozzátette: a képviselőcsoportból Demeter Márta, Keresztes László Lóránt és Schmuck Erzsébet frakcióvezető-helyettesként fog dolgozni.

Nem fogja elhinni, hogy ki lett az LMP parlamenti frakcióvezetője

Szél Bernadett frakcióvezető és Hadházi Ákos érkezik a Lehet Más a Politika (LMP) új parlamenti frakciójának tagjait bemutató sajtótájékoztatóra a siófoki Fő téren 2018. április 27-én. MTI Fotó: Varga György

Az Országgyűlésben az LMP adja a fenntartható fejlődés bizottságának elnökét. Szél Bernadett szavai szerint a posztra a frakcióülésen megválasztott Schmuck Erzsébet azért dolgozik majd, hogy a zöld civil szervezetek hangja az eddiginél jobban behallatszódjon a parlamentbe.

Elmondta, a frakcióülésen arról is döntöttek, hogy a honvédelmi bizottságba Demeter Mártát a költségvetési bizottságba pedig Csárdi Antalt jelölik alelnöknek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, akkor itt nem lesz bojkott akkor sem, ha belegebednek a tobbi ellenzeki partok...
Ez ez a pina nem akart mast, csak benyalni magat a parlamentbe, ahol majd orban idonkent megsimogatja azt a zsiros hajat.
Judaspenz..
Sámannus
Hát nem miniszter elnök.
Csak ő tudja biztosítani a stabil kétharmadot a fittyfasznak.
Rockxy
"Nem fogja elhinni, hogy..."
Hát nem is hiszem.
A ruszkik meghekkelték ezt a hírt is.
A zorbán meg aláírta. :)
Jozefina
A célját elérte! A népakarat meg nem érdekli!!! Csak a fidesz!!!
Commenter
@karma1: és úgy tűnik Hadházy Ákos is marad a LMP-ben. Nem kis csalódás, ahogy a Párbeszéd sűrű hallgatása is csalódás és furcsa. Gyurcsány is meglehetősen csendben van önmagához képest. Kívánom a Momentumnak hogy váljanak igazi ellenzéki párttá így a parlamenten kívül mert onnan szép nyerni és ezt most nem gúnyosan mondom. Tegyenek róla most, ebben a pillanatban, hogy az LMP tisztességes váltópártja legyenek! Majd, ha már se Fidesz, se LMP nem lesz...
Eladott Ország
Siófok helyett miért nem Málagaban, Dél-Spanyolországban a Földközi-tenger partján, a Costa del Sol-on, tartották a kihelyezett frakcióülést. A gyorsan megszavazott béremelésből - egyetértve a fidesszel - simán kijött volna.
Commenter
@papa.49: az lmp megvezetett szavazói talán még most sem hiszik és már bánják hogy nem a Momentumra szavaztak vagy 2 farkú kutyapártra...
cikicakk55
El sem olvastam a cikket,csak a hozzászólásokat. Ez szerintem senkit nem ért váratlanul,esetleg az LMP-s tábort. Ez a széltyúk csak is Orbán kegyeiért rajong. Neki köszönheti a nép azt,hogy az ellenzék képtelen volt összefogni. Gyurcsány is hibás,mert valamiért sokan pont Ő miatta nem akartak a DK-ra szavazni. nekem teljesen mindegy,mert én egyik pártnak sem vagyok a híve,viszont egynek kifejezetten az ellensége vagyok és ez a Fidesz. Az LMP-vel sem lenne bajom ha nem ez a tyúk kavarta volna a trágyát benne. A Jobbikot sajnálom,mert Vona megosztotta az embereket. Sokan a régi Vonát látták benne,aki még tényleg szélső jobbos volt pár éve.A momentum,mert még túl fiatal párt és sokakat emlékeztetett a valamikori Orbán Viktorra és ez elijesztette az embereket.Az MSZP-nél csodálom,hogy ilyen jó helyen végzett,hisz az emberek még Ők voltak 8 évig,szintén csak szegényedtek,igaz nem ennyire gyorsan én nem ennyire nyilvánosan a korrupció miatt. Sajnos bár hogy is boncolgatom,ebben a jelenlegi ellenzékben nincs egy párt sem amelyikre rá lehetne bízni az ország további sorsát. A Fidesznél meg tudjuk úgy is,hogy tovább fogja lopni,rabolni,pusztítani az országot és az embereket.
Eriksson
Nem is értem, hogy adhatta le az ambícióit annyira, hogy beérje egy ócska kis frakcióvezetőséggel.
papa.49
Tessék mondani akkor most nem csukja őt a csutigeci ???
Peller Anikó
@papa.49: Meg hát. Hát még fordítva se nem.
Equus1
na... megéri politikusnak lenni... dől a zsé...
Desischado
Áruló némber. Borzalmasat csalódtam benne.
Commenter
@karma1: sosem olvastam még tőled káromkodást ellenben nálam már jóval előbb betelt a pohár, és azt a bizonyos kocsist is néha megszégyenítettem itt. Pedig alapból én sem vagyok káromkodós és trágár, csak dühből és elkeseredésből. Abszolút meg tudlak érteni. Káromkodni néha kell, és lehet is, ez is emberi szokás.
Yoda69
Bela teljesen eltunt az LMP arulasa es szetesese ota. Szegeny nagyon csalodott lehet, pedig mi elore ezt mondtuk, es sajnos nekunk lett igazunk.
namihami
Akkor ez már majdnem miniszterelnökség, ugye? Messziről nézve majdnem sikerült a célszalag átszakítása. Nagyon messziről...
evacica
Miért? Valakinek volt egyáltalán kétsége e felől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.