Ez egy kész agyrém már ami itt folyik, ugyanis a fideszes trónörökösök 44 milliót tapsolnak el Kerényi elit gyerektáborában. Kerényi Imre ritkán töri át az ingerküszöbünket, akkor viszont olyat gurít, amivel azonnali, nyolc napon túl gyógyuló agyfájdalmat vált ki. Ilyen az elit keresztény gyerektábor,”trónörökösképző” ötlete, ami most megvalósulni látszik. A miniszterelnöki megbízott még januárban mutatta be …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Annak tükrében, hogy ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG rabja lett az ország minden egyes lakója, RENDES KÖRÜLMÉNYEK között magánemberként nyúlkálnak a köz vagyonához.
.
Íme a FIGYELEMFELKELTŐ, v mi, feldolgozás linkje:
.
alkotmanyos-ellenallas.com/pub/jogi_allasfoglalas_az_alaptorveny_ervenytelensege_es_ennek_kovetkezmenyei_targyaban_2016_10_23.pdf?honnan=Nemzeti_Hirhalo
.
Részlet:
..
(...) """Amennyiben pedig valaki úgy gyakorol közhatalmat, hogy tisztában van azzal, hogy eljárása törvénytelen, mert

---- csak egy SZERVEZETT MAGÁNHATALOM tagja vagy annak nevében jár el (pl. a jelen jogi állásfoglalás kézhezvételét követően, az abban foglaltak érdemi megcáfolása nélkül folytatja a törvénytelen közhatalom-gyakorlást, úgymint jogalkotás, határozat- és ítélethozatal, közokiratok kiállítása stb. a magát a Magyarország nevű államnak tituláltató SZERVEZETT MAGÁNHATALOM nevében), úgy bűncselekményt követ el (pl. hivatali visszaélés, közokirathamisítás, csalás), és a büntetőjogi felelősség mellett anyagi felelősséggel is tartozik az általa ezzel másoknak okozott károkért.(...)
.
Olyan HADICSEL ÁLDOZATA az ország, amelyre nem volt példa Magyarország történetében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.