Just 10 percent of Hungarians polled say they feel totally comfortable making friends with an immigrant. In a survey, Hungarians even rejected a group that doesn't exist. Our series "Take A Number" looks at problems around the world — and the people trying to solve them — through the lens of a single number. Today's number: 10 — that's the percentage of Hungarians who feel "totally comfortable" having an immigrant as a friend. Every day at noon, Ibrar Hussein Mirzai hears the cathedral bells as he leaves his intensive Hungarian-language class in the small, leafy town of Fót, just north of Hungary's capital Budapest.

Forrás: npr.org
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
That is right, but orban is the problem, not Hungary. orban is homophobic, xenophobic, anti democratic, anti everything that is not himself and/or fidesz, Do not equate this totally disgusting moron with all of Hungary, please.
Peller Anikó
A Mr geci nem xenofób a legcsekélyebb mértékben sem. Aki ezt állítja semmit nem ért az ejakulátumhoz. Rárepült a határvédelemre lovag lóülésben és azt lovalja, lovagolja. Leszarja, hogy jönnek e vagy nem, azok úgyis mennek tovább valahova Európában. Ez nyerő, lehetett tudni az első nap amikor a kerítést kezdték építeni.

Túltolták az igaz, de ezt az apró hibát simán javították a számítógépes zsenik. Mondjuk szarul de úgy tűnik eredményesen.

Így volt ez a gyurcsányozással, majd pedig a rezsicsökkentéssel is. Mindegyik sikeres.

Ennyi kell ennek a gyengén bútorozott agyú népességnek. 90 ikú felett meg a népesség kis százaléka leledzik ők nem számítanak. Nincsenek többen pár milliónál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.