Hamarosan tisztújítás lesz az LMP-ben, előtte még Hadházy borzolta egy kicsit a kedélyeket.

Hadházy Ákos döfött egyet az ellenzékbe: gyorsan "összefogtak" a Fidesz által felajánlott pozíciókért
Fotó: Soós Lajos/MTI

Bár Hadházy Ákos, az LMP korábbi társelnöke is felvette mandátumát, de semmilyen funkciót nem tölt majd be se ott, se a parlamentben – írta meg a hvg.hu.

A politikus szerint az ellenzéki képviselők többsége ijesztően hamar túltette magát azon a dilemmán, hogy egy tisztességtelen választáson létrejött és kétes legitimitású parlamentbe fognak beülni.

Mélyen elszomorít ugyanakkor, hogy úgy tűnik: a parlamenti pártok abban nagyon gyorsan "összefogtak", hogyan osszák el egymás között a Fidesz által felajánlott, jó plusz fizetéssel, de többnyire kevés munkával és semmi eredménnyel nem kecsegtető pozíciókat

- írta Facebookon Hadházy, aki azt is nehezményezi, hogy az eddigi ellenzéki megállapodásokból az látszik, eddig nem találtak elfogadható megoldást a tiltakozás formájára.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Aki oda beül, az bebizonyítja, hogy megélhetési politikus, és számomra - szerintem sokaknak - hiteltelen onnantól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bencemacska: Ez a fidesz mindenütt ott van dolog nekem már elcsépelt. Szerintem az ellenzék magától is tud balfék lenni. Nem kell neki tanács ebben a fidesztől. Szili Katalinok persze lehetnek, de nem ez az alapvető probléma.
bencemacska
@human: ma, 08:19
Én nem úgy gondoltam, hogy tanácsadóként van jelen a fidesz a pártokban, hanem spicliként!
Elég az, ha tudják mit akar tenni az illető párt, még mielőtt a gondolat megérne, nem hogy nyilvánosságra kerüljön. Minden párt hangadóiról tudják kit kell mézesmadzaggal, és kit bunkósbottal "megvenni".
human
@bencemacska: Én például az mszp-t úgy ahogy van dobnám a kukába. A sláger rádió azért szűnt meg, mert az mszp és a fidesz elosztotta egymás közt a rádiós jogokat. Ez törvénytelen volt.

Sztálinnak is volt megnemtámadási szerződése 1939-ben Hitlerrel. Nyugodtan is aludt míg egy nap nem ébresztették fel azzal, hogy a németek megtámadták az országot. Amit nem akart elhinni, hisz megállapodtak.

Tehát az mszp azt hitte a váltógarázdálkodás örökké tart majd és különösebb erőfeszítés nélkül eléldegél a politikai elit. Nem számítottak rá, hogy Orbán erre ráun és úgy dönt, hogy vége az együttműködésnek és a jövőben csak ő lesz hatalmon.
Lázár János bár a földosztásokra mondta, hogy vége az időszaknak, hogy hol a szocik loptak, hol a fideszesek, de ez értelmezhető a teljes piacra az országban.
www.youtube.com/watch?v=PRbAQnc25kU
bencemacska
@human: ma13:58
Én az 1998-as választásoknál voltam dilemmában, hogy a második fordulóban rájuk szavazzak-e, ha nincs más! Ott voltak számomra nagyon nem szimpatikusak.
2002-ben viszont már megtanultam, hogy van rosszabb is!
Fideszre még nem szavaztam soha, de nem is fogok!
human
@bencemacska: Nekem első szavazásom volt a 98-as. Behúztam a fideszt, mert fiatalok és hát övék a jövő. Aztán gyorsan ért az első pofon mikor kiderült, hogy annak ellenére hogy folyton egymásnak szóltak be összeálltak a kisgazdákkal. Onnantól kezdtem el kicsit jobban figyelni a politikát. Nem is szavaztam többet a fideszre.
bencemacska
@human: ma, 18:02
Neked akkor az jogos volt! De én idősebb vagyok OV apjánál!
A temetésen levizsgázott én előttem. Valahogy Vásárhelyi Miklóst hitelesebbnek tartottam , mint őt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.