Készülhetnek a magyarok az Európai Unióból való távozásra. Erre utal az, ami az Európai Néppártban zajlik. Orbánt eddig saját pártcsaládja védte meg a jogos kritikáktól, és minden szankciótól, felelősségrevonástól. De ennek úgy tűnik – hála Istennek – vége. Orbán elveszítette a realitásérzékét, nemcsak a CEU megtámadásával, hanem a tiltakozásra adott reakcióval is. Az észak-koreai stílusú …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak ebben bízhatunk, mert a saját ellenzékinek nevezett bagázsunkra nem számíthatunk! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Mit gondolsz miért hasonlítom már vagy 5-6 éve a valamikori Népszövetséghez az Unió vezetését, mert ugyanolyan tohonya szarok mint azok voltak a múlt század 30 éveiben, az eredmény a II. VH. !!!
A mostani helyzetnek is a vége hasonló lesz, mert a Putyin addig mesterkedik amíg csak kirobbantja a III. VH. hiszen neki most csökkent a területe, és terjeszkedni szeretne, meg van rengeteg fegyvere, sőt az újakat is ki kéne próbálni élesben, hát csak ezért !!!
Mi vélhetően mikorra ez eljön megint a rossz végén fogunk állni a lónak, jó magyar szokásunkhoz mérten !!!
Jozefina
Igen. Már régen ki kellett volna rúgni a fidesz-kdnp-t, de a magyarokat nem!!! Igaz ehhez majd az ébredező népnek is lesz szava!!!
Eriksson
Kizárt dolog ez a lehetőség, mert az Unió szabályzata szerint nem lehet kirúgni egyetlen tagállamot se.
csipetke
@Eriksson: 9:56 De megszorítások jöhetnek csőstül.Azért hogy az eu zsákszámra tolja ide a pénzt,ezek meg ellopják a nagyrészét,a tagállamoknak is bosszantó.Ráadásul orbán folyton szembement minden eu-s dologgal.A végtelenségig nem fogják eltűrni.Most a 7-es cikkellyel első körben megszüntetik a szavazati jogot,aztán majd jön a többi megszorítás.
Eriksson
@csipetke: Jön a pénz, jön. De megy is, mert a befektetések hasznának nagy része visszavándorol, nem beszélve a nettó befizetésekről.
Mostanában ugyan szó van arról, hogy a lengyeleknek meg a magyaroknak szánt összegeket inkább átcsoportosítják a dél-európai térségekbe. Bár ez aligha holnap lesz, mert a jelen 7 éves Eu-s költségvetés 2020-ig érvényes. Addig pedig még sok víz folyik le a Dunán.
Rockxy
@Istvántóth: Nem haragszom.
Azt hiszel, amit akarsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.