Készülhetnek a magyarok az Európai Unióból való távozásra. Erre utal az, ami az Európai Néppártban zajlik. Orbánt eddig saját pártcsaládja védte meg a jogos kritikáktól, és minden szankciótól, felelősségrevonástól. De ennek úgy tűnik – hála Istennek – vége. Orbán elveszítette a realitásérzékét, nemcsak a CEU megtámadásával, hanem a tiltakozásra adott reakcióval is. Az észak-koreai stílusú …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak ebben bízhatunk, mert a saját ellenzékinek nevezett bagázsunkra nem számíthatunk! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak ebben bízhatunk, mert a saját ellenzékinek nevezett bagázsunkra nem számíthatunk! =))
mackoka46
Orbáncot rúgják ki a geci galerivel, legyenek észak koreaiak !
peterkelemen
Épp itt lenne már az ideje móresra tanítani Orbánékat. A nép meg kussoljon, mert neki kellett volna már régen elzavarnia Orbánt és bűnbandáját!
Nessy
@Mirabilis: Majd a plebstől beszedi ilyen, olyan adó, járulék stb. formájában!
A haverokat, meg a levelezőtagozatosokat ez nem igazán fogja érinteni!
Nessy
@peterkelemen: Azok fogják a leginkább Sorost, meg Brüsszelt átkozni, akik most a fideszre szavaztak! Mert az lesz a mese, hogy miattuk van minden probléma,. Azt nem mesélik el, hogy még a saját elképzeléseik megvalósításának is keresztbe fekszenek! Lásd a Marrákesi Unió - Afrikai vezetők találkozása a migráció megállításával kapcsolatba.
Miután a jövő évi önkormányzati választás fő kormány propagandája a migráció lesz, nem érdekük annak megállítása!
papa.49
@Nessy: A szopottszar még nincs féléve se mikor verte magát a földhöz, hogy otthon kell tartani a migránsokat, most 1 évi tárgyalás után a magyarok NEM SZAVAZTÁK MEG A HATÁROZATOT, miért mert így jöhetnek a ,,FIZETŐKÉPES MIGRÁNSOK,, AKIK NEKIK TEJELNEK, VISSZAFIZETNI MEG AZ ORSZÁG FOGJA, HA FOGJA !!!
A bukfencük után be kell jelenteni anulálják a kötvényeket, akár gyújtósnak is lehet használni, oszt. jónapot !!!
Kíváncsi lennék a roggyanttonyo, meg a takonyárpi hány nappal élné túl ezt a bejelentést ???
Commenter
Ja, endlich! Raus und aus jetzt mit dieser Scheisskerl...rúgják most ki,egy hatalmas talpast az ipari méretű valagába ennek a szennyládának.
Commenter
@papa.49: roggyanttonyó :D ezt most hallom 1x
relatív
Ezt az elszabadult hajóágyút onnan zárják ki/be, ahonna, ahová akarják, de Magyaroroszágról van szó !

Az ország most meg szívja rendesen azt a sok csalást/*nyalást... IS !
csipetke
@papa.49: 20:44 Az a baj,hogy orbán arrogáns,pökhendi,"nehogymámegmondjákmitcsináljak" politikája miatt mi is szívni fogunk,mint a torkosborz.Mert ha csak ez a tetű tolvaj banda fázna rá,azt mondanánk,hogy ott rohaggyanak meg.De ez a dagadt törpe egy egész országot tol putyin lába elé.Mert ugye a vezír szerint Mo.megáll a saját lábán,szerintem pont annyira,mint sajátlábú récsöl:-vagyis ha a segge alá tolnak sok-sok millát,akkor áll mint a cövek.
Istvántóth
Na , gyerekek ,én azt javaslom ne áltassuk magunkat , mivel a kormány a migrációt ,
a civil szervezetek ügyét a, stop soros előéletét , nemzetbitzonsági üggyé avanzsálta és titkosszolgálati ügyként kezeli így nincs sok mit tehetünk mint várjuk hová eszkalálódik ez az egész rébusz .
( Persze egy kormányváltással sokkal közelebb kerültünk volna a megoldáshoz ,de ez úgy néz ki megint nem jött létre idén .) Azorbán és társasága a V4-es megállapodásban ( ha egyáltalán van ilyen és ha van nem rúgja fel bármikor bármely résztvevő ) bízik .
Mai napig nem hiszem el azt hogy egy USA milliárdos bármilyen ügyben saját szakállára intézkedne ,
akármennyi pénze is van úgy hogy arra az USA kormányzata ne adott volna engedélyt .
Hülye aki azt hiszi hogy ez ellenkező képpen előfordulhat . Ha pedig így van akkor nem sok az esélye az ellenszegülőknek mert az Amerikaiak már a jól ismert módon úgyis megoldják
azt amit akarnak . Leírok néhány dolgot amit sokan már elfelejtettek és ami a létrejött közelkeleti menekültválsághoz vezetett .
9/11 ( G Bush : Minden nap ezek után 9/12 lesz ,a világ már sosem lesz olyan mint volt . )
Irak
Afganisztán
Líbia
Szíria
2008 - 2017 adósságválság
Másodlagos jelzáloghitel-válság vagy amerikai jelzáloghitel-válság (a sajtónyelvben subprime-válság) az Amerikai Egyesült Államok ingatlan- és bankszektorából 2006 végén kiindult, változó intenzitású pénzügyi válság, amely más országokban is érezteti a hatását. A válság során több jelentős cég csődbe ment, vagy kénytelen volt versenytársaival egyesülni. A válság érzékenyen érintette a nyugat-európai bankokat is, és hatása az amerikai gazdaság visszaesésén keresztül az egész világgazdaságban megmutatkozik. Szűk minőségi ingatlankínálat, lanyhuló dinamikájú hozamesés: ezek is a jelzáloghitel-válság hatásai. Nouriel Roubini már 2006-ban figyelmeztetett a kialakuló problémákra és Soros György is 2007 folyamán sokszor nyilatkozott a növekvő problémával kapcsolatban, aki szerint a folyamatok...
Istvántóth
2007 folyamán közel 1,3 millió amerikai ingatlan volt ingatlanárverés tárgya, ez a 2006-os adatokhoz képest 79% emelkedést jelentett.[2] A főbb bankok, gazdasági intézmények, pénzintézetek a világon hozzávetőlegesen 435 milliárd amerikai dolláros veszteséget szenvedtek el 2008. július 17-ig.[3][4] Amikor világossá vált, hogy az amerikaiakat pénzügyi válság érte, az elemzők ottani, helyi problémaként emlegették, mely az amerikai ingatlanpiacot sújtja. Azonban a válság hamar kiterjedt az egész világra.
Istvántóth
Az Európai Bizottság szerint a válság következtében az eurózónában 2009-ben szinte teljesen leáll, 0,1%-os lesz a gazdasági növekedés. Az egész EU-ban pedig 0,2% .[5][6] Az eurózóna 2008-ban recesszióba került: 2008 második és harmadik negyedévében 0,2%-kal csökkent az euróövezet gazdasági teljesítménye, ilyenre még nem volt korábban példa.[7] Az IMF prognózisa szerint 2009-ben az egész fejlett világ recesszióba került, de a feltörekvő országok gazdasági növekedése is lassult.[8] 2009-es elemzések szerint Magyarországon 1%-os gazdasági visszaesést prognosztizáltak,[9] ami valójában 6,8% lett.
Borsodi
Erre megy ki a játék.Akkor azt csinálhatnak amit akarnak,valóban még király is lehet.Senki nem fog rajtunk segíteni,egyedül az oroszoktól fogunk függeni.
Istvántóth
@Borsodi: A ruszkiknak minden van ami kell . De nem biztos hogy az elmút 8 év előtti 20 év remény előtti 40 évben épp errre vágytunk . Langyos hidegvíz ! :-(((
Istvántóth
@Rockxy: Ez egy szabadkőműves hangulatú összeesküvéselmélet európa ellen és nem mellett .
Ne hari de elég nehéz elhinni . Furakodva ,dulakodva .ártatlan látszattal beépülni 120 millió ember közé és épp pont a XXI . század elején ,az információs világ fejlettségének csúcsán amikor mimdenki minderől értesül és tud néhány jelentéktelen másodperc alatt ?
A katonai összefogás felderítés , csapásmérés , precizításának delelése idején ?
Elég hihetetlen vagy ha igaz akkor már kigondolásakor egy halálra ítélt ötlet .
karma1
Gyenge, loszart sem ero dolog az EPP.
Ez olyan dolog kb. mint amikor a hangoskodo reszeg garazdat a legnyuzugebb pincer halkan megkeri, hogy tavozzon a kocsmabol.
Hat mar miert tavozna orban az altala kocsmava sullyesztett EPP-bol ONKENT???
Piszok jol erzi magat ott, azt csinal, amit akar, mint ahogy eddig is azt csinalt, amit akart.
Ha nem tetszik a kocsmarosnak (EPP-nek), hogy garazdakent szetdulja az EPP hazatajat, de a tobbi rendes vendeg szorakozasat, joletet is , akkor bizony neki kell onnan kivagni a hangoskodot, ha kell, a rendorseg (Unio) segitsegevel, mint egyaltalan nem odavalo, nem az elvarasoknak megfeleloen viselkedo garazdat.
Ha a kocsmaros (EPP) nem teszi ezt meg , ne csodalkozzon, hogy az eszement garazda teljesen szet fogja verni a kocsmajat.
Az EPP mar regesregen megerett a tisztujitasra es a szemleletvaltasra, es mar regen ki kellett volna hirdetnie az egesz ugyhoz valo hozzaallasat nyiltan a tobbi 27 allam fele...
Ha nem teszik meg ezt a lepest ok, csak sajatmagukat hiteltelenitik...
papa.49
@karma1: Mit gondolsz miért hasonlítom már vagy 5-6 éve a valamikori Népszövetséghez az Unió vezetését, mert ugyanolyan tohonya szarok mint azok voltak a múlt század 30 éveiben, az eredmény a II. VH. !!!
A mostani helyzetnek is a vége hasonló lesz, mert a Putyin addig mesterkedik amíg csak kirobbantja a III. VH. hiszen neki most csökkent a területe, és terjeszkedni szeretne, meg van rengeteg fegyvere, sőt az újakat is ki kéne próbálni élesben, hát csak ezért !!!
Mi vélhetően mikorra ez eljön megint a rossz végén fogunk állni a lónak, jó magyar szokásunkhoz mérten !!!
Jozefina
Igen. Már régen ki kellett volna rúgni a fidesz-kdnp-t, de a magyarokat nem!!! Igaz ehhez majd az ébredező népnek is lesz szava!!!
Eriksson
Kizárt dolog ez a lehetőség, mert az Unió szabályzata szerint nem lehet kirúgni egyetlen tagállamot se.
csipetke
@Eriksson: 9:56 De megszorítások jöhetnek csőstül.Azért hogy az eu zsákszámra tolja ide a pénzt,ezek meg ellopják a nagyrészét,a tagállamoknak is bosszantó.Ráadásul orbán folyton szembement minden eu-s dologgal.A végtelenségig nem fogják eltűrni.Most a 7-es cikkellyel első körben megszüntetik a szavazati jogot,aztán majd jön a többi megszorítás.
Eriksson
@csipetke: Jön a pénz, jön. De megy is, mert a befektetések hasznának nagy része visszavándorol, nem beszélve a nettó befizetésekről.
Mostanában ugyan szó van arról, hogy a lengyeleknek meg a magyaroknak szánt összegeket inkább átcsoportosítják a dél-európai térségekbe. Bár ez aligha holnap lesz, mert a jelen 7 éves Eu-s költségvetés 2020-ig érvényes. Addig pedig még sok víz folyik le a Dunán.
Rockxy
@Istvántóth: Nem haragszom.
Azt hiszel, amit akarsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.