Balog Zoltán a leköszönő interjújában mondta azt a következő ciklusról, hogy Orbán Viktor „idáig vezette a kormányt, mostantól irányítani fogja”, de hogy pontosan mire célzott, az eddig nem nagyon derült ki. Pénteken Rogán Antal az RTL Klub Híradójának beszélt arról, hogy a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda mellé létrehoznak egy Miniszterelnöki Kormányirodát is, amit közvetlenül a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Már csak a diktátori hivatal és a költségvetési csalás és sikkasztást segítő jogi iroda, az állami pénzmosást lebonyolító hivatal, valamint az állampolgárok tömeges titkos megfigyelését végző adatvédelmi központ hiányzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@mackoka46: ez pofázott valaha kisebb államapparátusról?! Meg söralátét nagyságú adóbevallásról? Honnan tudod mackóka46 hogy nem figyelnek már most is? Ld. Kocsis Máté és az ellenzéki képviselő esete ?=
mackoka46
@Commenter: Már nagyon régi hír volt, hogy a magyar állam a polgárok tömeges megfigyelésre alkalmas szoftvert szerzett be, ilyeneket diktatúrák szoktak vásárolni.
Commenter
@mackoka46: mindig van új a nap alatt én erről most hallok, de nem lep meg :(
mackoka46
@Commenter: Nincs az az aljasság, amit ki ne tellene tőlük !
kisrigó
@mackoka46: Szerintem van már minden ilyen apparátus, csak nem nevezik a nevén! Mindenféle nemzethinél nhemzetibb szakértőket tartanak, akiknek az általad felsorolt feladatuk van. Na, persze jó közpénzen! Amúgy eddig is a fényestekintetű döntött el mindent, most még újabb éhes szájakat elégít ki!
bakegya
@mackoka46: az mind ez lesz!!!-mert kell ,hogy azonnal rálépjen a szájára annak aki kimeri nyitni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.