Több jel utal arra, hogy a sertéspestis régebben megjelent Magyarországon, noha a hatóság tagadja ezt. Ám nehezen elképzelhető, hogy a betegség megállt a magyar határnál. Az, hogy eddig nem volt regisztrált eset a Fidesz-közeli vállalkozóknak is jól jött.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Ahhoz képest, hogy már mennyi szart megzabáltattak a néppel egy kis sertéspestises méreg tényleg nem számít. Nehogy má’ a stróman elgázosítsa a mangalicáit. A kósa mama meg má’ nem tudja levágni azt a marha nagy kondát. A fia se’ döntheti be a nemzethy mélymagyar sertésállományt. Éppen elég volt neki 2010-ben a forint bedöntése… .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@kisrigó: Azért ez a disznófejű nagyuraknak is elég rizikós,ugyan is azok a gátlástalan kereskedők,akik eladják a beteg disznók húsát,azok eladják bár kinek. Mi a garancia arra,hogy Ők nem pont egy olyan beteg állat húsából esznek? Gondoljátok,hogy az a kereskedő,direkt a Fideszeseknek külön hűtóben tárolja a húst.Talán a minisztereknek,Orbánnak,Ádernek, Habonynak Csotrogány Tonyónak,talán.Ám ha van bejárónőjük,vagy szakácsnőjük és annak nincs kedve elmenni az úgy mond számukra külön dolgozó boltba húst venni,akkor bizony Ők is megeszik a beteg disznó húsát.Na nem mint ha sajnálnám őket,mert meg is érdemelnék,hogy pont egy ilyen Fideszes nagyúr kapjon el legelőszőr egy sertéspestist,de az embereket sajnálom,akik nem tehetnek mást,mert valahol csak meg kell venni,ha már disznóhúst akarnak enni. Szerencsére nálunk inkább a szárnyasok fogynak Disznóhúst nagyon rég vettem utoljára. A szárnyast viszont olyan helyről veszem,akit ismerek és tudom,hogy nem tápos és felpumpált jószágok.
emerencia
@cikicakk55: Azt kellene már végre megértetni az illiberális hatalommal, hogy hiába teremtenek maguknak luxuséletet, ők és szeretteik soha nem fogják tudni kivonni magukat az unortodox, maguk teremtette magyar valóságból.
bakegya
@emerencia: ugyan már ...mért ne kéne kivonni...őket!!!-"értésről" itt már szó sem eshet.TÉNYLEG NEM ÉRTELEK-ANNYI MARHA NEM LEHET ,HOGY ERRE A SOK DISZNÓSÁGRA LEGYEN MÉG SZÜKSÉGE???!!!
emerencia
@bakegya: Legszívesebben beledöngölném az orrukat a magyar vakóságba úgy, hogy soha ne legyen többé lehetőségük kimászni onnan. Akkor talán felvilágosodnának végre és felfognák, hogy mi a baj velük.
cikicakk55
@emerencia: Szerintem nagyon jól tudják ők,hogy mi a baj velük,csak eszük ágában sincs változtatni rajta. Nekik ez így jó,kényelmes és egyenlőre luxus életmódot biztosít nekik. Csak is azon dolgoznak,hogy ez így is maradjon és ezért be is dobnak mindent.Na de ilyen ellenzék mellett nincs is nehéz dolguk. Egyetlen egy esélye lett volna az országnak,mikor még Orbán mocskos választási törvényén átlehetett volna törni.Nem használták ki és ebben nem a nép volt a hibás,mert szerintem mi kellő létszámban voltunk jelen. Itt az ellenzék szúrta el,mert arra az egy napra sem volt képes összefogni.Mondjuk fogalmam sincs,hogy melyik jelenlegi ellenzéki párt lehetne Orbánéknál különb,mert nem úgy néz ki,hogy valamelyiknek is a nép fontosabb lenne,mint a saját hatalmi érdekük.
bakegya
@emerencia: szélsőséggel és már nem is titkoltan 30-ig a nyakunkon-na hát ez kilátástalan nyomorhoz vezet ezzel a "vallásos" ganéval-az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.