A Valtonos biztonsági őrök által bántalmazott ligetvédőkért tüntettek. 2018. 04. 27. 21:34 100-150 fő tüntetett a Liget Center előtt, miután szerdán a Városliget Zrt. alkalmazásában álló biztonsági őrök több ligetvédőt bántalmaztak. A Városliget Zrt. nem örül, hogy kiütöttek egy ligetvédőt, de szerintük a másik oldal is agresszív volt Nyomozást indított a rendőrség a Ligetvédőket verő biztonságiak ellen Egy valtonos kiütött egy ligetvédőt, a rendőrök meg nézték – videó

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Jozefina: jó kérdés. De a két bántalmazott még mindig beperelheti őt és/vagy a magyar államot.
Commenter
@nezelodo: Olyan, de reméljük ez nem tart örökké!
nezelodo
@Commenter: Még a nyakunkon maradt a szerkesztő, vannak még elvarratlan szálak, igyekszik befejezni a fércelést. Remélem őt is a tíz parancsolattal gyógyítja az új kollégája...
Commenter
@nezelodo: A Nagy Rendező a sors vajon mikor fog véget vetni ennek a rémes Regnum Orbanumnak? :(
nezelodo
@Commenter: A ménykü sem jelentkezik be, hogy mikor hová fog csapni, váratlanul jön, akkor csap le, amikor a legmagabiztosabb a leendő áldozat.
Commenter
@nezelodo: Ámen. Ahogy a betegség sem jelentkezik be remélem tudja ezt az új "emberminiszter" is! Bicskanyitogató az új kormány, alantas, szervilis, primitív, lelketlen, unintelligens emberekből áll! Méltatlanok pozíciójukra, csak arra vannak hogy a Főnök irányítsa őket. Az országot meg beleviszik nagy buzgalmukban az államcsődbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.