Valószínűleg arról van szó, hogy ellenőrizetlen termőterületről tömeges, és figyelmetlen betakarítással begyűjtött és ezért vélhetőleg igen olcsó szemetet használtak fel. Nem kevésbé figyelmetlenül. Talán az olvasóknak csak egy része fog talán az ütősnek szánt címek alapján egész összeesküvés-elméleteket kreálni a turistákat megmérgező, majd esetleg kolbászba is töltő bandákról. Mert azért annak a sugalmazása, hogy „gulyáslevesbe keverték a drogot”, igencsak erre hajaz. Mintha a gondatlanság, a figyelmetlenség, a janicsár-gazdálkodásra hasonlító idegenforgalmászok nem jelentenének elég problémát. Meg a sajtó általános állapota,

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ebben alapvetően igazad van, azonban a hatóságok töketlenkedése valóban nagyon veszélyes! =))
GeoCravker
@RonaGyuri: Nem is menteném fel még a vendéglátósokat sem. Különösen, mert a maszlagnak elég jellegzetes és korántsem köményillatú szaga van.
Valójában a teljes kórházi ellátás, és az ellátás költségét felköhögtetném a vendéglátósokkal, aztán ők pereljék a beszállítóikon, ha akarják.
Amikor el kezdenének a tízmilliók röpködni, akkor hatszor meggondolnák utána, hogy tényleg az olcsó-e az olcsó?
GeoCravker
elírtam. értendő... "Valójában a teljes kórházi ellátás, és az eljárás költségét "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.