Ha már hátat fordítunk a civilizált nyugatnak jöhetnek a keleti kuruzslási módszerek. Gábor György filozófus, az MTA Filozófiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa zseniális írásban osztotta ki a Balog utódját. Kásler Miklós impresszív intellektuális fejlődésről tett tanúbizonyságot az évtizedek során, mert hajdanában a SZOTE-n ő volt ott a Hallgatói Pártszervezet Összegyetemi fő párttitkára, – mely pozíció, mint …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
... mert kedvesebb az én szívemnek a megtért bárány... Kásler NERtárs jó pénzért nyilván még az anyját is...
RonaGyuri
a Hallgatói Pártszervezet Összegyetemi fő párttitkára, és ócska Fideszes pártkatona mi ebben a különös hisz majdnem mind ilyen! =))
Equus1
... mert kedvesebb az én szívemnek a megtért bárány... Kásler NERtárs jó pénzért nyilván még az anyját is...
kisrigó
Tényleg ilyen zavaros gondolkodású ez az ember:! A pártos múltja kevésbé zavarna, ha végre normális szakember vezetné az egészségügyet! Sajnos, nem sok jóra számíthatunk, megint megtalálták azt, akinek a szavajárása lesz: igenis miniszterelnök úr!
Commenter
@RonaGyuri: Gábor Györgynek igaza van. Kimondta, leírta amit itt már a többség is megtett KM neve hallatán: kuruzsló, unortodox és sarlatán. De ne várja senki, hogy hazai szinten elvegyék doktori címét és azt sem, hogy az orvostársadalom nagyobb része ki meri vetni magából. Az orvosbeosztottjai (személyes tapasztalat alapján írom) nagyjából (tisztelet a kivételnek) ugyanolyanok, mint ő. Remélem hogy legalább a nemzetközi onkológus/orvostársadalom kiveti magából. Kb. úgy méltó a politikai rangjára mint ahogy orbán, és semjén fővadász min. e helyettes. Óvakodjon kásler semjéntől mert tévedésből még őt is levadászhatja, és nem biztos hogy ez is elkerülhető a Tízparancsolattal...
simmering73
"a miniszterelnöknek és volt kormánya több tagjának már rég elfekvőn volna a helye.”
Tovább megyek. Már rég ki kellett volna száradniuk a keresztfán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.