A mindössze 19 éves Natalie Cormack, a spanyolországi Magaluf turistaparadicsom egyik bárjában dolgozó lány munka után ment haza, és csak otthon vette észre, hogy elhagyta a kulcsait. Tragédia lett a vége.

Szörnyethalt egy 19 éves lány – kiesett egy hetedik emeleti erkélyéről

Fotó: Facebook

A fiatal lány ezért úgy döntött, hogy szomszéd barátjának lakásán keresztül mászik át hetedik emeletei lakása erkélyére. A mászás közben kicsúszott a kezéből erkélyének korlátja és a mélybe zuhant. Esélye sem volt a túlélésre. Natalie holttestét egy étterem teraszán találták meg tűzoltók órákkal a tragikus baleset után.

A lány értelmetlen halála sokkolta ismerőseit, főleg azután, hogy Natalie pár hete közösségi oldalán azt írta, élete legjobb időszakát éli a spanyol buliszigeten, és hogy a legjobb emberekkel tölti idejét.

– Nem tudok, nem rád gondolni. A legjobb barát voltál, akit bárki kívánhat. Szeretlek őrült csaj, Natalie Cormack, nyugodj békében – idézte Natalie egyik gyászoló barátját a Mirror.

– Nem hiszek a szememnek. Nyugodj békében, Natalie. Gondolataimban a családoddal vagyok. Iszonyatosan fogsz hiányozni – búcsúzott a lánytól az Angliában élő Zoe.

(Borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.