Győrújbarátnál, az M1-es Budapest felé vezető oldalán szenvedett horrorbalesetet egy motoros, akinek leszakította a lábát a szalagkorlát.

Leszakította egy motoros lábát a szalagkorlát az M1-esen

Fotó: Pixabay.com

Az M1-es autópálya 120-as kilométerszelvényénél súlyosan megsérült az egyik lába egy motorkerékpárosnak, aki balesetet szenvedettés az árokba esett.

A motorosnak leszakadt az egyik lába. Nem ütközött senkivel, beszitált a motor alatta állítólag – számolt be a helyszínről a kisalfold.hu tudósítója.

(Blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@ittott: Kérdés minden kerékre jutott 130 ???
Az út nyílegyenes, a faszi vagy nagyon gyorsan ment, vagy tökhülye a motorozáshoz !!!
Én 14 évig télen, nyáron motorral közlekedtem, és nem egy, két km.t alkalmanként, kb. 350ezer km. csavartam le ez idő alatt, abbahagynom azért kellett ' 81. ben mert az orvos megmondta a térdeim miatt hamarosan ,,tolószék,, lesz járművem, na azóta autóval közlekedem, a térdem még így is rendetlenkedik ha időváltozás jön ...
human
Én olyan easy rider vagyok, hogy olyan lassan megyek, hogy eldőlök a mocival :)
parasutyo
szar ügy, így járt... ébredtem már én is kórházban, motorbaleset miatt, azt mondták agyrázkódásom van. bár nem értettem, hogy ami nincs az hogyan tud rázkódni? XD
RonaGyuri
A derék origo.hu még rá is tesz egy lapáttal

A derék matyar firkászék egy motoros balesetből is idétlenkedést tudnak kihozni

„Szombat délelőtt árokba hajtott egy motoros az M1-es autópályán a 120-as kilométerszelvényénél, Győrújbarát térségében, a Budapest felé vezető oldalon” aminek következtében a férfi lába leszakadt.
Már az sem volt piskóta, hogy ezt egyesek „leszakította a motoros lábát a szalagkorlát az M1-esen” –ként adták közre, de az igazi a derék origo.hu volt.
A portál úgy véli, hogy az a galád szalagkorlát egyenesen „amputálta a motoros lábát ”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.