Egy friss kutatás eredményei szerint a magyarok így vélekednek magukról: empatikus, hisz a csapatmunkában, és szívesen megváltoztatja véleményét az okosabb érvek hatására.

Felmérés készült arról, hogy milyen kollégának hisszük magunkat

Fotó: Pixabay.com

Az AXN kérdőívében azt vizsgálták, mennyire vagyunk együttműködőek a munkahelyünkön. A válaszadók 73,6 %-a szívesen dolgozik együtt munkatársaival egy-egy feladaton. A magyarok többsége nem ragaszkodik mereven a saját elképzeléseihez: 88% szívesen változtat a véleményén logikus, ésszerű érvek hatására.

A felmérésből azt is megtudhatjuk, hogyan vélekedünk arról, milyennek látnak minket a munkatársaink. A válaszadók 75% -a gondolja azt, hogy a kollégái rugalmasnak és megbízható munkatársaknak tartják, és csupán 8,6% érzi azt, hogy kollégái irigyek rá hasznos javaslataik miatt. A válaszadók több mint 75% érzi magát rendkívül empatikusnak, és véli úgy, hogy mindig végighallgatja kollégáját. 75%-a szerint a jó vezető hagyja kibontakozni a munkatársakat.

A csapatmunka kerül a csatorna legújabb, SEAL Team című műsorának fókuszába, amit a közönség minden hétfőn 21 órától láthat.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.