Balog Zoltán, távozó emberminiszter mutatott be a héten egy kötetet, amelyhez három egyértelműen jobboldali, sőt, Fidesszel szimpatizáló értelmiségi szervezet adta a nevét. Az Újra nevén nevezzük című kötetben ugyan egyszer sem írják le Orbán Viktor, vagy NER-oligarchák nevét, mégis elég világos, hogy kiket, miket kritizál a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesülete és a Professzorok Batthyány Köre. Az EU-támogatások ellopásáról: Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. ... Az tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagy mértékben részesedik a javakból,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@Equus1: Pontosan. A belmagyar emberek szenvedéseit nagyrészt az orbáni rendszer haszonélvezőinek, köztük egy jelentős számú tudós értelmiséginek köszönhetjük. Tőlük elvárná az ember, hogy felismerjék és tegyenek valamit a rossz folyamatok ellen még időben. Remélem, hogy nemcsak egy késői fellángolás ez a könyv, hanem egy következetes, elszánt munka kezdete az orbáni primitív országrombolás ellen. Jobb később, mint még később.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.