Tiborcz István egykori Elios-alapító társa, Erdei Bálint most Óbudára is kiterjeszti a belvárosi kocsmanegyedet. Felébresztette téli álmukból a pályázatelbírálókat az április 8-ai választás: néhány nap leforgása alatt két régóta halogatott, a turizmussal kapcsolatos budapesti tender eredményét is eldöntötték. Lassan két éve tologatta a főváros, hogy határozzon arról, melyik cég üzemeltethesse – immár egyedüli versenyzőként – a városnéző, úgynevezett hop on-hop off buszokat. A hét elején az a hír járta, hogy lapzártánk után, szerdán a legjobb ajánlatot adó Program Centrum Kft. – Mr. Nilsz Kft. kettőst hozzák ki nyertesként a pályázaton, amelynek tavaly év végén másodszor futott neki a főváros. A közgyűlés elé is bekerült a javaslat – abból kiderült, hogy a Program Centrum-Mr. Nilsz duóénál egy másik pályázó sokkal nagyobb koncessziós díjat vállalt volna –, de az utolsó pillanatban Tarlós István főpolgármester bejelentette, hogy leveszik a témát a napirendről, és majd májusban...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez azért durva

ráadásul a dolog lényeg sikkad el

A derék hvg.hu számol be róla, hogy „a Kolosy téri piaccsarnokba a volt MKB-vezér fia, Erdei Bálint cége, a Redwood Holding Kft. költözhet be és működtethet kocsma- és étterem-paradicsomot.”. Ennek kapcsán felemlíti, hogy „Erdei Tiborcz István üzlettársaként vált igazán ismertté: vele közösen hozta össze a miniszterelnök veje az első millióját az azóta uniósforrás-elkótyavetyélési gyanúba keveredett Eliosban.”. nos, hogy csupán gyanú-e és főleg, hogy kótyavetyélésről azt most hagyjuk, de a cikknek van egy félmondata: „Erdeit pedig szokás manapság Tiborcz és Orbán Ráhel Mészáros Lőrinceként emlegetni.”.
Nos a két dolog nagyon más. Túl azon, hogy állítólag mindkettőben régi barátságról van szó, a műx alapvetően más! S aki ilyet leír, az vagy nem érti a dolgot, vagy csak próbál segíteni elkenni Orbán valós vagyonának nyomait! =))
Levendula
Rajtunk ebben a tekintetben nem gazdagodnak, mert csakis a LIDL-ben vásárolunk söröket...
X-ray
@Levendula: igazad van, azt legalább nem pancsolhatják meg
Desischado
Nálam ez nem válik be, mert nem iszom sört, sem más alkoholt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.