Ismét megszólalt a PestiSrácok.hu-nak az alvilág pénztárosának gúnyolt Lakatos András. Az éjszakai életben csak Kisbandiként ismert férfi a portálunknak adott videóinterjújában ezúttal az olajmaffiával összejátszó rendőrökről és politikusokról rántja le a leplet. Lakatos elmondásai súlyos látleletet adnak arról az időszakról, amikor hazánkban az olajszőkítők irányították a politikát, amikor minden áldott nap felrobbantottak egy autót egy …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Eleg szanalmas. Mindenki tudja hogy az olajszokites fo nagymestere pintersandor volt. Sot orbanek is sulyosan benne voltak, ezert tudja pinter sakkban tartani a fogecit, es ezert is lehet mar 4-edszerre BM az orban rezsimben. Rola miert nem szol kisbandi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Eriksson: Bizonyitek persze nuku. Ha igaz amit mond akkor Csintalant es Bokrost mar reg lecsuktak volna a fideSSesek, es korbehordoztak vona oket az orszagban mint a veres kardot. Nem gondolod?
Eriksson
@Yoda69: Nem tudom, hogy mi lesz. Azzal, hogy Gyárfást begyűjtötték (Tasnádit is elővették, meg a Kisbandit is), elindult valami.
Most éppen egy filmet nézek, amely feldolgozza az akkori eseményeket.
Vérösvény a címe. www.youtube.com/watch?v=2u2_g_gW1PY

Hogy a Fidesz miért nem lépett? Állítólag nem volt bizonyíték, de ha több ilyen kisebb-nagyobb videót megnézünk, bebizonyosodik, hogy teljesen mindegy ki-mit csinált, az átívelt pártokon. A Fidesz emberei éppen úgy benne lehettek a milliárdos maffiapénzek eltüntetésében és a bűnpártolásban, mint a magas rangú rendőrtisztek, akik gátolták a tisztességes nyomozók munkáját. Szóval ez egy össznépi buli volt. S hogy miért az MSZP-re van jobban kihegyezve a dolog? Mert a bűnesetek nagyobb része az ők regnálásuk alatt történt.
Eriksson
@Yoda69: Találkoztam már ezzel a videóval, amivel csak az a baj, hogy Gulyás Marci adja elő. S mint köztudott, ő egy erősen anarchista beállítottságú fiatalember. Ráadásul bármihez kezd, azt túlzásba viszi.
Qqberci
Prosti Srácok mint hiteles hírforrás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.