Ha a Kúria megsemmisíti a választások eredményét, akkor ez azt jelenti, hogy az újabb szavazásig visszaáll az előző kormány, és a teljes jelenlegi országgyűlés zárójelbe kerül. Egyben egy felsőszintű jogi grémium fekete pecsétjét üti rá a jelenlegi választási rendszerre, illetve a választási eredményekre. Azzal, hogy elismeri a csalások lehetőségét, illetve akár a megtörténtét is. Biztosítva azt, hogy a jelenlegi jogi környezetben is elérhető legyen a választási rendszer megváltoztatása. Amit a tüntetések aligha fognak kikényszeríteni. Ha nem semmisíti meg, akkor viszont a diktatúrát erősítheti meg.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@csipetke: Mindenképpen lesz valami. Mert ez olyan ügy, ahol valamilyen irányba,de döntenie kell a kúriának
Eladott Ország
Sajnos, azonban a videó hiányosságai miatt csak az alapelvek sérülését tudta kimondani a bizottság, más jogkövetkezmény, új szavazás kiírása nem fog megtörténni, a konkrét bizonyítottság hiányában. Most már legalább papírja van a Fidesznek róla: csaltak a választáson.
Eladott Ország
@csipetke: Az Orbán banda már meg vett mindenkit és az ellenzéket is. Jogkövetkezmény nem lesz. Lehet újrakezdeni az ellenzék kiépítését is.
GeoCravker
@Eladott Ország: Ezzel az ellenzéknek is papírja van, hogy a Fidesz csalt...
A kérdés az, hogy tud-e és akar-e élni vele
csipetke
@GeoCravker: @Eladott Ország: Azért én optimista vagyok,és nagyon remélem,hogy valami jó fog történni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.