A vasárnapi lejáratás apropója az volt, hogy Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök azt nyilatkozta, hogy Ausztriának Emmanuel Macron francia elnök és nem a V4-ek oldalára kell állnia. Szijjártó megszólalásai alapján egész Magyarországról formálnak véleményt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán hol kussol???-újra tervezi a VASFÜGGÖNYT-vagy csakkk egyszerűen leltározza az összelopatott saját vagyont amit a TIBORC PITYUVAL GYŐZŐ PAPIVAL ÖSSZEGRUNDOLTATOTT???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Az Európai Unió tagjai között Magyarország, vezetői jóvoltából, egyre inkább egy izgága, összeférhetetlen, skizofrén emberek által lakott ország benyomását kelti, "és a helyzet tovább fokozódik".
A mesterségesen gerjesztett gyűlölet miatt, a magyar emberek nagy részének, eltűnt a józan ítélő képessége. Kész rémálom ami itt történik.
Az egyébként tanult, intelligens vezető politikusaink miért alázzák a nemzetet és önmagukat ? Ennyire életbevágó számukra a figyelem elterelése, a disznóságaikról, hogy már az emberi tartásuk is sokad rendűvé vált , gerinctelenné váltak ? ... Igen, igen !!!
kereső
@csipetke: ki és mikor fogja ezt a levelet megirni?Van-e egy Teleki Pál?
Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

Nem tartottalak vissza.

Bűnös vagyok.
bakegya
Orbán hol kussol???-újra tervezi a VASFÜGGÖNYT-vagy csakkk egyszerűen leltározza az összelopatott saját vagyont amit a TIBORC PITYUVAL GYŐZŐ PAPIVAL ÖSSZEGRUNDOLTATOTT???
bakegya
@csipetke: önkezétől pusztul az ilyen komisz gonosztevő-meglátjátok hamarosan,hogy vérzik el a saját piszkán.
simmering73
@csipetke: A tatárok meg forgnak a sírjukban, hogy már megint csak másodikok lettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.