A vasárnapi lejáratás apropója az volt, hogy Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök azt nyilatkozta, hogy Ausztriának Emmanuel Macron francia elnök és nem a V4-ek oldalára kell állnia. Szijjártó megszólalásai alapján egész Magyarországról formálnak véleményt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán hol kussol???-újra tervezi a VASFÜGGÖNYT-vagy csakkk egyszerűen leltározza az összelopatott saját vagyont amit a TIBORC PITYUVAL GYŐZŐ PAPIVAL ÖSSZEGRUNDOLTATOTT???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Mit is mondott szíjjártó?Hogy Soros után migránsok,káosz,és pusztulás marad?Nem ártana,ha a háta mögé nézne ez az orbán-papagáj,és akkor látná,hogy a fidesz tevékenysége során mi marad.Omladozó kórházak,elmebeteg oktatás,kivándorló fiatalok,egyáltalán:-szinte halódó Magyarország,amit már csak az eu-s pénz-infúzió tart életben,de orbán szerint M.o. megáll a saját lábán.Pont annyira,mint orbán récsöl nagyságosasszony,aki szintén csak akkor áll meg a saját lábán,ha alátolják a milliókat.Pusztulásba vezeti az országot orbán,ez az egy biztos.
Sziszifusz
Az Európai Unió tagjai között Magyarország, vezetői jóvoltából, egyre inkább egy izgága, összeférhetetlen, skizofrén emberek által lakott ország benyomását kelti, "és a helyzet tovább fokozódik".
A mesterségesen gerjesztett gyűlölet miatt, a magyar emberek nagy részének, eltűnt a józan ítélő képessége. Kész rémálom ami itt történik.
Az egyébként tanult, intelligens vezető politikusaink miért alázzák a nemzetet és önmagukat ? Ennyire életbevágó számukra a figyelem elterelése, a disznóságaikról, hogy már az emberi tartásuk is sokad rendűvé vált , gerinctelenné váltak ? ... Igen, igen !!!
kereső
@csipetke: ki és mikor fogja ezt a levelet megirni?Van-e egy Teleki Pál?
Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

Nem tartottalak vissza.

Bűnös vagyok.
bakegya
Orbán hol kussol???-újra tervezi a VASFÜGGÖNYT-vagy csakkk egyszerűen leltározza az összelopatott saját vagyont amit a TIBORC PITYUVAL GYŐZŐ PAPIVAL ÖSSZEGRUNDOLTATOTT???
bakegya
@csipetke: önkezétől pusztul az ilyen komisz gonosztevő-meglátjátok hamarosan,hogy vérzik el a saját piszkán.
simmering73
@csipetke: A tatárok meg forgnak a sírjukban, hogy már megint csak másodikok lettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.