Bayer egy virtigli Jolly Joker, mindenhol alkalmazható, már show-műsorok világában is jeleskedik. A forgatókönyv ugyan az, mint az eddig futó Sajtóklubban, de ez a visszafogottabb lovagkeresztes szájába adja az Orbán-közölnivalót.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Bayer Zsolt: Európa, ha nem a világ legjobb külügyminisztere Szijjártó Péter"
Ez is lehet de az is,hogy a leghülyébbje nem ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@cikicakk55: sajnálom, hogy ellen kell mondjak, de most az egyszer igaza van mint mindig.

Mert a kakasos fiatalúr az alvilág legjobb minisztere. És a legszebb is.
Zeta
@kulabombaafityiszre: Mindketten a "vezér" kegyeiért versenyezve felejtik el, hogy hol kezdődik a tisztesség. Ma egyiknek sem kell vigyáznia arra, hogy az ország érdekeiért emeljen szót, mert érdeke csak Orbánnak van. A kegyekért versenyezve mind felejti, hogy nem csak 2.5 millió vak szavazó van az országban. Bár azok Soros bérencek vagy hazaárulók.
Zeta
@kulabombaafityiszre: Mindketten a "vezér" kegyeiért versenyezve felejtik el, hogy hol kezdődik a tisztesség. Ma egyiknek sem kell vigyáznia arra, hogy az ország érdekeiért emeljen szót, mert érdeke csak Orbánnak van. A kegyekért versenyezve mind felejti, hogy nem csak 2.5 millió vak szavazó van az országban. Bár azok Soros bérencek vagy hazaárulók.@kulabombaafityiszre:
karma1
@papa.49: Nem szatocs... Az osztrak nagypapa borbely volt, zso'ti apja pedig filmoperator, a Foky Ottoval csinalta a babfilmeket. most Nemetorsagban dolgozik, nagyon jo szakember. Az anyja meg Gyimesi Dalma, es radiologus. Nagyon sokaig a XV. keruleti Tudogondozoban dolgozott, de az mar bezart, miutan megszuntettek a kotelezo tudoszurest. A szulei szegyellik ezt a felresikerult sejthalmazt, nem tartjak a kapcsolatot... Annak idejen amikor meg vo't egy csoppnyi esze, akkor o alsotagozatos tanarkent meg a sajat hugat is tanitotta a solymari altalanos iskolaban. Azt aztan abbahagyta. Nem a szulei tehetnek arrol, hogy ekkora idiota lett a zso'tika. Ok embert "gyartottak", nem egy ilyen diszbarmot...
Commenter
@kulabombaafityiszre: "kakadufrizurás gyökér" ez üt! :)
papa.49
@karma1: Egész pontosan embert akartak de csak egy selejtes abortuszmaradék lett )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.