A Financial Times szerint az Európai Bizottság olyan megoldást eszelt ki, amelyet nem tudna megvétózni a magyar kormány. Elvágta Brüsszel a gordiuszi csomót: az Európai Bizottság megtalálta a megoldást arra, hogyan foszthat meg egy kormányt az EU-pénzektől anélkül, hogy a támogatások közvetlen kedvezményezettjei kárt szenvednének. Az uniós ügyekben jól értesült Financial Times internetes oldalán vasárnap …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@magyarbakancs: Az utcakő az egyetemisták fegyvere is. (Ötven éve az elégedetlenkedő diákság valóságos csatatérré alakította Párizs belvárosát, csak egy szikra kellett, hogy kitörjön a forradalom. A hatalom ezt elkerülte, a lázadók elvesztették a politikai játszmát.)
Válaszul, gyorsan leaszfaltozták az utcákat.
magyarbakancs
@verőce21: itt akkor lesz forradalom mikkor a döglőt ló nyerít.
verőce21
Pedig hatvannyolc harcosainak "unokái” és számos elvarázsolt itt élnek velünk, és ugyanúgy vagy még kifinomultabb módszerekkel hintik eszmemagvaikat. @magyarbakancs:
magyarbakancs
keresztény emberek meg meg szédültek a tömjén füstöl.
nevemnick
...viszont elég sok szántóföldön termesztenek kendert...
Rockxy
Mekkora öröm!
Jön a saller! :)
Mi a franc az a olkt?
Oktondi Libakergetők Korlátolt Társaság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.