Az MTI szerint Manfred Weber európai néppárti (EPP) frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök, valójában raporta hívta ki őt a néppárt vezetője.

Szerdán tárgyal Brüsszelben Orbán az Európai Néppárt vezetőivel

Fotó: MTI

Manfred Weber a magyarországi parlamenti választási kampány idején járt Budapesten, ahol tárgyalt Orbán Viktorral, és a pártcsalád támogatásáról biztosította őt.

Az MTI úgy fogalmaz, hogy látogatást viszonzó szerdai brüsszeli tanácskozáson Európa és Magyarország keresztény értékeken alapuló kultúrájának megőrzéséről, a határok és az európai emberek megvédéséről lesz szó, mely célokhoz a magyar emberek nagy többsége adott erős felhatalmazást. 

Valójában Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azután adta ki az MTI-nek ezt a közleményt, miután német lapok arról írtak, hogy Orbánt berendelte az Európai Néppárt vezetősége és szerdán raportra várják Brüsszelben.

Havasi egy szót sem írt az EPP hozzáállásáról, illetve a német lapok által emlegetett, pártszövetségbeli hangulatról, szerinte Orbán csak Manfred Weber frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
??? "A megbeszélésen szóba kerülnek az Európa előtt álló legfontosabb kihívások, így az EU kereskedelempolitikája, migrációs- és menekültpolitikája..." Mifele menekültek??? Idaig ez a szo sehol sem hangzott el, mindig csak illegalis migransokrol volt szo! Ja, Europat nem lehet idegen szavakkal plakatokon hülyiteni, csak a magyar birkakat... Mert bevandorlasra (migracio!) es menekültek befogadasara törvenyek vannak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 07:50
Hát újabban sok beírást én is csak próbálok megérteni...-:))))
terlasz
@Pegero: Amit felsoroltál mind igaz a választók bizonyos rétegére. Szerintem se tartozol ide.
Aztán, vannak még szépszámmal számítók, haszonlesők...
terlasz
@bencemacska: Hazugság? Valószínűleg azért rendelték O.-t Brüsszelbe, hogy tárgyaljon és nem egy buditakarításra a folyosó végén, habár akkor végre valami hasznosat is tenne.
bencemacska
@terlasz: ma, 10:56
A kettő nem lehet egy szerre igaz.:
- Saját pártcsaládja állítja a szőnyeg szélére Orbánt, vagy
- Szerdán tárgyal Brüsszelben Orbán az Európai Néppárt vezetőivel
Nem mindegy ám, hogy valaki kokikat és sallereket osztogat, vagy kap.
Bár amikor ő hazajön, az előbbit fogja hirdetni. A tanuk meg kussolnak, mint mindig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.