A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, április 18. és 23. között, 995 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a választás után kialakult politikai helyzetet. (A teljes kutatást ide kattintva érheti el) Ebből a következők derülnek ki: A megkérdezettek 87 százaléka válaszolt úgy, hogy részt vett az április 8-i választásokon Az eredmények ismeretében, azok akik …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Nagyon jól érzékeli az ORSZÁG FELE, valószínű nincsenek tudatában azzal, hogy barbatrükkel .. h o z z á c s a p t a k .. GYŐZTES KOMPENZÁCIÓNAK becézve 1,7 millió szentlelket a 2/3-ukhoz, hogy MEGLEGYEN a .. p a r l a m e n t i .. 2,3-uk!!!
.
Lehet totózni, hogy mit kezdenek az ajándékba kapott .. B I A N K Ó C S E K K E L annak fényében, hogy
.
g7.24.hu/allam/20180222/mar-a-korrupciot-is-allamositotta-a-kormany/
F_Viktor
Engem ez a kutatás egyáltalán nem nyugtatott meg, hogy nem történt választási csalás!
Sőt, még a részvételi arány is gyanús, nem vagyok benne biztos, hogy nem sikkasztottak el több 100 ezer szavazatot!
F_Viktor
@bakcsubakka: Írod:
"Azért kíváncsi lennék,hol tartotta az eszét a sok hülye,aki a migránsoktól való félelmében szavazott a fideszre. "

Idézek:
" A Fideszre leginkább azért szavaztak a választók, mert úgy gondolják, hogy a párt megoldja a menekültproblémát (28 százalék)"

Ebben a választásban, sok az anomália, megmagyarázhatatlan dolog, ami arra utal, hogy rendszerszintű csalás történt.

Írod:
"Kérjenek onnan ahova szavaztak !"

Egyet értenék, a gond ezzel csak annyi, hogy a választási eredmények, a diktatúra szavazótábor nélkül, minden otthon élőt érinteni fog, nem csak a rohadék hazaáruló agyatlan birkák viselik orbán hazug politikájának következményeit.
human
@bakcsubakka: Hát nem tudom. A szegényeken számonkérni azt amiről nem is tudhatnak nem tűnik túl igazságosnak. Dönteni csak az tud két vélemény közt, ha ismeri A és B véleményt. Akik csak a közmédiából tájékozódnak, akiknek a szomszéd városig nincs pénzük elutazni, az életük a közmunka lététől függ és így a helyi kiskirálytól, azokon számonkérni, hogy élni akarnak?
szep napot
Ezek valami matematikusok lehetnek. Tenyleg, ha a Fidesz 48%-ot ert el, akkor az emberek tobb mint fele mast akart. Sot 2+2=4.
human
@bakcsubakka: Mert nem is tudnak az ellenzékről. Egy részről, mert az ellenzék sem kereste őket, más részről nem is kaptak hírt a közmédián keresztül róluk. Nálunk is a Coop-ban a kormánypárti bulvárt osztogatják ingyen. Ebből ők nem fognak alternatívát kapni. Valamint azt sújkolták beléjük, hogy az ellenzék el fog venni mindent tőlük (és migránsokat telepít a szomszédukba). Nincsenek valós információik. Az a baj, hogy ezzel fogalmam sincs mit lehet kezdeni. Nagy a hatalma a fidesznek ezen a téren. Talán igaza volt egy elemzőnek, hogy ezekkel a településekkel nem lehet mit kezdeni, ha fideszes a vezetés. A kisvárosokban lehet valahogy megszólítani az embereket. Ott már van internet, közösség tér.
F_Viktor
@bakcsubakka: Írod:
" Én túlélem,de azok,azok a hülyék..."

Igazad van, de olvasd el figyelmesen @human: utóbbi két hozzászólását, s láthatod, hogy ez a patt helyzet.
Többek között ezt kifogásolta az EU is a választással kapcsolatban, az ellenzék szavai nem jutottak el az ország nagy részéhez.
Ezt demokráciákban választási csalásnak nevezik, mert:
Míg 2014 előtt a választások előtt minden párt egyenlő műsoridőt kapott a közmédiákban, a 2/3 tett róla, hogy ez 2014-ben már ne így legyen.
human
@bakcsubakka: Nem vitatkozni akarok csak reagálok. Eddig a tájékoztatás hiányának oldaláról közelítettem meg a problémát. Most pedig a szociális háló felől fogom.

Gondolj bele, hogy szegényként éled az életed már közel 20 éve. Kormányok jönnek és mennek. Neked pedig soha semmivel sem lett jobb. Reménytelen a kitörés a szegénységből még a gyerekednek is. Ilyenkor minden jó szó, vagy 5 kiló krumpli vagy 10 ezer forint 4 évente vagy havonta az az 1000 forint rezsicsökkentés (nem tudja hogy több is lehetne) nagy ajándék. Jól tudjuk MI, hogy ezek sem segítenek rajtuk, de abban a pillanatban mikor kapják az pozitív visszacsatolás számukra és a fideszhez társítják ezt az élményt. Sőt talán már várják a következő választást, hogy a fideszre voksoljanak a krumpliért és egyéb apróságokért.

Az ember másként beszél egy élethelyzetről, ha kívülről látja és másként, ha megéli azt.

Mondok egy saját kis bugyuta példát. Azt hiszem soha az életben nem gondoltam volna, hogy egy poros út szélére kirakott lajtos kocsiból fogom a vizet inni vagy hogy egy öntözőcsatornában fogok strandolni. Nem gondoltam volna egészen addig mikoris elmentem címerező táborba és egész nap a tűző napon kellett dolgozni. Az ember értékrendje, szükségleteinek precedenciái gyorsan át tudnak rendeződni. Mikor egy pohár víz fontosabb lesz, mint egy mobiltelefon.
tulipan
Hogy is lehetne más, egy ilyen ordítő narancsos csalás után!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.