Arról is beszélt, milyen közegészségügyi kockázatot jelent a bevándorlás. Amióta kiderült, hogy Kásler Miklós lehet/lesz az Emberi Erőforrások minisztériumának vezetője, sorra jelennek meg furcsábbnál furcsább korábbi nyilatkozatai. Ő volt az, aki például azt mondta, az ősrobbanás pusztán spekuláció, a halálos betegségek 70-80 százaléka pedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető. Kásler volt az is, aki az Árpád-házi DNS azonosítása után megállapította, hogy a magyarok nem finnugor eredetűek. ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő pedig neki tulajdonította azokat az „adatokat”, melyek szerint „Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na ezt a tízparancsolatot ne nagyon emlegesse a feslett erkölcsű kenyéradó gazdája előtt, mert nem biztos, hogy pávatáncként értékeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@advocat: na igen sírva "vigad" mind aki nincs kormányon ill. nem szimpatizál velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.