Balog Zoltán utódjának nemcsak az ősrobbanásról vannak érdekes elképzelései. Emellett viszont a Fidesz gyakran hangoztatott keresztényi szemlélete és a magyar gyerekek számával kapcsolatos fixációja (az abortusz tekintetében mélyen vallásos elveket követő lengyel kormánnyal ápolt barátságos viszonyról nem is beszélve) többekben megkongathatta már a vészharangot. Vajon mikor következik be az abortuszhoz való hozzáférés szigorítása, esetleg a terhességmegszakítás kriminalizálása?

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Te jó Isten! Ezt a zsenit még be sem iktatták tisztségébe, s máris túl tesz minden eddigin. Mi lesz velünk négy évig? Megvilágosodás vagy zárt osztály?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Azért azt meg kellene nézni kik azok a nők akik az abortusz mellett döntenek...
mackoka46
Na meg ha nem lett volna az mocskos történelmünk. Inkább abortuszban pusztuljunk el, mint az izsáki rendőrök keze által, vagy orbánc éhhalálával. Mit ér az az élet, amelyik nem jut munkához, nincs emberi tartása, nincs méltósága. Összefoglalva: Ebben a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országban megérthető az abortusz.
simmering73
Ennél az aberrált kormánynál minden lehetséges.
Eriksson
Te jó Isten! Ezt a zsenit még be sem iktatták tisztségébe, s máris túl tesz minden eddigin. Mi lesz velünk négy évig? Megvilágosodás vagy zárt osztály?
Commenter
@mackoka46: @simmering73: kár, hogy ennek az izének az anyjának nem volt 68 évvel ezelőtt spontán vagy művi vetélése, akarom mondani abortusza. Akkor most maximum a formalinnak pofázhatna egy kémcsőben. Aztaaa...amit mondott az vegytiszta fasizmus. Nehogy már Isten földi helytartójának akarjon itt látszani és mások teste felett rendelkezni! Te vén barom! A klónozást és a mesterséges megtermékenyítést mikor fogod majd kötelezővé tenni?! Legalja testi-lelki söpredék, akkor is ez lenne a véleményed ha a természet fordítva alkotja meg a dolgot, és a férfiak szülnének nem a nők? Ahogy megszültél, már hordhatnád is ki a következőt amíg bele nem pusztulnál, bár ez lehetne büntetésed te barlang alól előkúszott kívül-belül rothadó húscafat.
kissé felnőttem
Besenyő Pista-bácsi mit is kérdezne most ? Normális???
20 millió Ja nem lett vona 1914, meg 1939-1945 ig meg ugye kitántorgás 1956 ban ugy 200 eze,r viki rendszerben 600 ezer na még egy kicsit aztán 12 millióig elérnénk de husz azért husz az meg Husz János e meg udvaribolond vagy a falu bölcse? tultesz a balogon is ha marad
Clavigo
Gyanús lett volna,,ha véletlenül valaki normális embert neveznek ki miniszternek.,, Ez a faszkalap is megbízhatóan kretén... Nem lóg ki a sorból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.