Néhány napja vette át mandátumát Lázár János, aki a Hódmezővásárhelyt és Makót magában foglaló választókerületet fogja képviselni a Parlamentben.

Lázár  szerint a Fideszen belül is szurkoltak a bukásáért

Fotó: MTI

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a választások után közölte, hogy távozik a kormányból, és az egyéni képviselőségre fog koncentrálni.

Az Mfor.hu szerint Lázár érdekes dolgokról beszélt. Például:

Két ciklusnyi kormányzati munka után az embernek nem csak drukkerei, hanem ellendrukkerei is vannak, házon belül és házon kívül. Főleg, ha olyan kormányinfós stílusa van az embernek, mint nekem.

***

Sokan szorítottak tehát azért – különösen február 25-e után – hogy a választásokon megbukjak és a 2018 és 2022 közötti politikából eltűnjek. A választóknak hála, ez nem így történt. Visszatértem, maradok és küzdök tovább.

- mondta a leköszönő miniszter.

(Index)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@terlasz: kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! Vagyis ezt bírta kiszemélyeskedni magából Orbán csatlósa arra a felvetésre, hogy Tiborcz István a cégeire szabott közbeszerzések révén állt egy ország zsibbadó lábára. Remélhetőleg ,a kormányinfó nevű bohózat (már amennyiben halaszthatatlannak és közfeladatnak csúfolt gyáva sunyiság nem szólítja máshova a mindenes minisztert) keretében majd beletörli a lábát abba az újságíróba is, aki esetleg azt fogja megkérdezni tőle, hogy e vehemens kirohanása után mit keresett egy nappal később a belvárosi Börze étteremben a nemzet pofátlan vejének társaságában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Kérünk bővebb infórmációt Lézerkém! Csicseregd ki szépen, addig ez csak csúsztatás, valami sumák bejelentés. Ingerled itt a közhangulatot. Hiteltelenke!
namihami
@Eriksson: A lósz@rral többszáz milliárd légy is pont így van. Akkor azok se tévednek,ugye?
advocat
Jó ez a makóikanak és a környékbelieknek. Jó az a nem létező vadászkastély, a gyereknek pesti ingatlan (60 milláért). Mert már a makói hagyma sem terem (jó az osztrák, meg az új-zélandi), de azért rászavaztak, mert olyan jó ember? Vásárhely meg nézett ki a fejéből. Egyébként megérdemlik. Ez a demokrácia. Is.
Eladott Ország
@advocat: Hagymatermesztésből még senki nem gazdagodott meg a munkaalapú társadalomban. youtu.be/39Vvlwuf8es
444.hu/2014/12/02/rtl-klub-60-70-millio-forintot-ero-ingatlanja-van-lazar-janos-tizeves-fianak/
Ezért érdemes volt dolgozni.
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--CnQISdIF--/h_255,w_340/77DbWNkZCeJnuGgCs.jpeg
Év végére ezt az ingatlant javasoljuk, Lázár János konzervatív-mélykeresztény elvtársnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.