Szègyen ami itt van! Szégyen gyalázat ami a Fidesz omladozó egészségügye alatt zajlik az országban! Felháborító, hogy már nem csak az öregekkel nem törődnek hanem a kicsi csecsemő gyerekekkel sem!!! Ilyen lesz az új fideszes családpolitika??? Megjegyezném, hogy Ausztriában ha ilyen megtörténne egy kórházban és erről médiahír lenne azonnal elbocsátják az érintett orvosokat/ápolókat!!! Szégyen ami Magyarországon …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nos, odamenni vagy 10-15 kigyúrt kopasz dakota verőlegénnyel, és ezeket az emberi hulladékokat ( orvos-nővérek ) szépen egyesével szarrá verni baseball ütővel...
A következő orvos és nővér biztos nem nevetgélne többet...ja...és a Q...anyjukat !!!
percsi
@volvós: Sajnos a "kigyúrt kopasz dakota verőlegényekre" máshol, más ügyekben van szükség, és ezek többsége nem a jó közcélt szolgálják.
Én megkérdőjelezném az orvos és nővér diplomáját, mert nem tudom elhinni, hogy egy ilyen felelősségteljes hivatást választó szakember ilyesmire képes. A fene se tudja, hogy kik pótolják az elvándorolt egészségügyben dolgozókat, lehet, hogy migránsok, o.v. szerint azok mind lelketlenek. Sajnos a jó szakemberek elhúztak az országból!
Clavigo
A normális dokik-nővérek már elhúztak ebből a köcsög országból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.