Pócs János, az újraválasztott jászsági fideszes politikus - eredeti foglalkozását tekintve víz- és gázszerelő - saját udvarán vendégelte meg szavazóit. Felvetődik a kérdés: honnan tudta, kit kell meghívnia? “Szeretlek titeket,” mondta Pócs János fideszes képviselő a támogatóinak rendezett “Köszönet pikniken”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert igen, még mindig egy leszedált ország tapsolgat a szarnak. És ez addig így marad, ameddig a Pócs János típusú söpredék kommentjén felháborodott tömeg nem vet véget annak, hogy egy magát többségnek tituláló korrupt kisebbség az alapértelmezett antropológiai aljasságot és gonoszságot meglovagolva minden maradék emberi mivoltunkból kivetkőztessen. Ne várjuk meg, könyörgöm!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p235x350/24909674_914679372024531_8190467484777997048_n.jpg?_nc_cat=0&oh=307f26bf9ea7d1b6a888cf4112615d19&oe=5B5727C2

Ady Endre: A törpék napja

Ha egy nagyunk a sírba száll,
Fellélegzik a hitvány törpehad:
- Majd megbecsülnek minket is,
Ha a nagyokból - senki sem marad.
Közelg a törpék napja, mert előretörve
Az óriás üres helyébe ül a törpe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szerintem elég azt tudnia, hogy kiket nem kell meghívnia.
simmering73
Még egy vízgázszerelő. Elbír még egy ilyen pöcsöt ez az ország?
Equus1
@Eladott Ország: vmi ilyesmi... csak van némi különbség: kár volna összevetni az anacondát egy mocsári siklóval...
nezelodo
Elővette a fideszben már régen bevált, nejlonszatyros átutalásokat tartalmazó listáját, és mindjárt tudta a vendéglistát is. Nagy előnye némelyik postai befizetésünkkel ellentétben, hogy nem kérdez az átvevő semmit, nem kérnek személyi igazolványt, párttagkönyvet, nem is gyanúsítja meg a jótevőjét sem pénzmosással, sem megvesztegatéssel, mert simán átnevezték az ügyletet alkotmányos költségnek. (szegény alkotmány, mennyi mocskot rákent a dakota állampártunk)
dr. prédikátor
NNNa !!! Még egy gázszerelő! igaz hogy ez mán a vizet is szereli!!!Ebből is pénztáros stróman lesz??? A geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.