Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász feltalálta a csőben a lyukat, szerinte hiányoznak a jogi alapjai az uniós költségvetésből járó források tervezett megkurtításának Magyarországgal szemben. Érdekes, nálunk az ilyesmi nem gond, hoznak rá törvényt és máris minden rendben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Csak azokat a megszorításokat hajtják végre, melyeket Orbán kért ellenzékiként Brüsszeltől. Most ért meg rá Magyarország. Hát eléri lassan , hogy szankciók legyenek.
justhpeter
Sajnálom ifj. Lomnicit. Orbán szintjéről sosem fog az Unió szintjére felemelkedni, Egymenetben nem is lehet, ez túl nagy ugrás lenne neki.
RonaGyuri
költségvetési terror = az Európai Bizottság megtalálta a megoldást arra, hogyan foszthat meg egy kormányt az EU-pénzektől anélkül, hogy a támogatások közvetlen kedvezményezettjei kárt szenvednének! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.