A csapat New York-ban a közszolgálati televíziók versenyén képviseli az MTVA-t éppen.

A sajtóból sikerült megtudnia az On The Spot csapatának, hogy 9 év után a közmédia nem hosszabbít velük szerződést – olvasható a hvg.hu cikkében. A műsort először két kiskamerával kezdték el, a legtöbbet a cikk szerint a Duna TV segítette őket.

Cseke Eszter és S. Takács András épp New York-ban tartózkodik, ahol az Input nemzetközi, közszolgálati televízióknak szóló versenyen a magyar közmédiát képviselik. 

Az MTVA a szakításról való közleményt hétfő este tett közzé, erről azonban az On The Spot csapata csak a repülőút után értesült, mikor bekapcsolták a telefonjaikat. 

On The Spot

Tegnap éjjel érkeztünk meg New York-ba, hogy Magyarországot képviseljük a közszolgálati televíziók nemzetközi fesztiválján, az INPUT-on. Az On The Spot az egyetlen magyar szereplő az idei programban,...

Tegnap éjjel érkeztünk meg New York-ba, hogy Magyarországot képviseljük a közszolgálati televíziók nemzetközi fesztiválján, az INPUT-on. Az On The Spot az egyetlen magyar szereplő az idei programban, amely a világ legkiemelkedőbb közszolgálati műsorait szemlézi. A hosszú repülőút után bekapcsoltuk a telefonjainkat, és a sajtóból értesültünk róla, hogy az MTVA 2019-től nem tart igényt a munkánkra. A hírek után rögtön megnyitottuk az E-mailjeinket is, ott várt minket a hivatalos levél ugyanerről, amely pár órával a sajtóközlemény időpontja előtt landolt a mailboxban.

Pont jövőre lesz 10 éve, hogy két kiskamerával elkezdtük az On The Spotot, és mivel Magyarországról a legtöbbet a Duna Tv fektette a dokumentumfilm-sorozatunkba, ezúton is szeretnénk megköszönni az együttműködést, hogy szabadon, függetlenül és méltósággal dolgozhattunk az elmúlt években.

Az On The Spot kilencedik, idei évadára érvényes szerződésünk van a csatornával, a New York-i fesztivál után éppen az utolsó epizódot forgatjuk Észak-Amerikában. A filmeket ősszel láthatjátok!

Biztosak vagyunk benne, hogy valamilyen formában 2019-ben is folytatódik majd az On The Spot, megünnepeljük a tizedik évet, azt a rengeteg emberi történetet és nagy pillanatot, amit a szereplőinkkel átélhettünk, átélhettetek.

Addig is, nagyon szépen köszönjük a sok-sok kedves üzenetet, és ősszel jön az új évad!

Eszter, András és az On The Spot egész csapata

- olvasható a bejegyzésben.

(Címlapi kép: Facebok/On The Spot)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hát erről ennyit...
...szokásos megoldás...
...nem kell a szemükbe nézni.
justhpeter
Magyarország fideSS-kdnp módra. Előjött a nemzeti-keresztény jellem. Magyarország jobban teljesít. A férgesedés terén is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.