A legyőzött fideszes volt alpolgármesternek sikerült mást írnia a Facebookon. de aztán Márki-Zay Péter polgármester egy videóval helyretette.

Még múlt héten írt arról a fideszes Hegedűs Zoltán hódmezővásárhelyi képviselő, hogy megszavazták a közgyűlésben több helyi útszakasz felújítását. A bejegyzésben az is olvasható, hogy négyen nemmel szavaztak a napirendi pont ellen, köztük Márki-Zay Péter független polgármester is.

Márki-Zay videóban tette helyre volt fideszes riválisát

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Zoltán Hegedűs

Lesz Járható Vásárhely Program ️A közgyűlés 11 igen, 4 nem (Márki-Zay Péter, Kis Andrea, Molnár Lászlóné, Nagy Ernő) szavazat mellett támogatta 48 utca és 21 járda felújítását még ebben az évben.

Erre válaszul hétfőn Márki-Zay Péter feltett egy alig egyperces felvételt a közgyűlésről, ahol hallható, hogy mindenki (mivel név szerinti szavazás volt) igennel felel a Járható Vásárhely Program határozati javaslatának elfogadására – olvasható a 168 óra cikkében.

Márki-Zay Péter

HEGEDŰS ZOLTÁN ÚJABB HAZUGSÁGA – VIDEÓVAL! A csütörtök esti közgyűlésen többek között a Járható Vásárhely programról szavaztunk – a csatolt videó mutatja, amint a testület EGYHANGÚAN ELFOGADTA a...

Hegedűs Zoltán kedden feltett egy 3 perces videót a Facebookra, amin hallható, hogy valóban a napirendi pontról szóló első szavazáson Márki-Zay és még hárman nemmel szavaztak, ám az előterjesztést így is meg tudta szavazni a fideszes többségű közgyűlés. 

Zoltán Hegedűs

A Járható Vásárhely Program megvalósításával kapcsolatban hazugsággal vádolnak. Íme a vágatlan videó, amely bizonyítja, hogy a polgármester, az alpolgármester asszony, Nagy Ernő és Molnár Lászlóné a...

A 168 óra cikke szerint "a Járható Vásárhely Program arról szól, hogy egymilliárd forintért járda-és útépítést végeznek a városban. Párthovatartozástól függetlenül mindenki támogatja, beleértve magát Márki-Zayt is, akinek szerepelt a választási programjában, a polgármester állítása szerint azonban egyszerűen nem áll Hódmezővásárhely rendelkezésére a szükséges keret, a képviselő-testületi többség pedig szeretné csődbe vinni a várost.

Csütörtökön a költségvetés biztosításáról tartottak egy önálló szavazást, amelyen Márki-Zay és még három politikus valóban nemmel szavazott, de ez a szavazás nem a Járható Vásárhely Program létjogosultságáról szólt. Márki-Zay korábban egyértelművé tette, hogy támogatja a projektet, de a megvalósításához meg kell teremteni a megfelelő jogi, műszaki és pénzügyi feltételeket" – olvasható a cikkben.

A lap szerint egyébként a fideszes többségű közgyűlés a Járható Vásárhelyért Program kapcsán megvonta Márki-Zay Péter polgármester rendelkezési jogát a 100 millió forintot meghaladó pénzügyi források felett.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
és a vacsora számlákból mekkora járdát lehetett volna épiteni hegedűs ? a háztetőn, ja közpénz ám az is
sárdobálásból meg csak szar lesz, egyetértés nem ám, meg kollektiva sem, pedig pártállástól független a MUNKA illenék tudni. CSAK A HIUSÁG az irigység dolgozik az nagyon. Ez a szégyen ezért tartunk itt és csúszunk egyre lejjebb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ezek akkor is hazudnak ha kérdeznek. De megszavaztuk.
kissé felnőttem
és a vacsora számlákból mekkora járdát lehetett volna épiteni hegedűs ? a háztetőn, ja közpénz ám az is
sárdobálásból meg csak szar lesz, egyetértés nem ám, meg kollektiva sem, pedig pártállástól független a MUNKA illenék tudni. CSAK A HIUSÁG az irigység dolgozik az nagyon. Ez a szégyen ezért tartunk itt és csúszunk egyre lejjebb.
Rockxy
Szövegeléssel nem lehet helyretenni.
Mert ha ugye bemosott volna néki... :)
papa.49
Észnél kell lennie az új polginak, mert a fütyiszek minden aljas húzást befognak vetni, hogy lejárassák !!!
human
A lényeg, hogy egyáltalán nem biztos a program fedezete. Ezzel a költségvetés módosítóval (amit MZP nem szavazott meb) a fideszesek csőbe húzhatják MZP-t.
human
Hegedűst rendesen kiosztották a facebook bejegyzésénél. No, persze szavazni nem csak a facebookosok fognak 2019-ben.
csipetke
Minden elismerésem Márki-Zayé,hogy fel merte venni a harcot ezzel a pofátlan,hazug siserehaddal.Nehéz dolga lesz...
human
Most olvasom az egyik kommentet.
A fideszes vezetés alatt 1,7 km utat 300 millióból újítottak fel.
MZP vezetése alatt a fideszes képviselők el akarják hitetni, hogy most 17 km utat és járdát ki lehet hozni 1,2 milliárdból. A fideszesek ezzel most vagy azt igazolták, hogy durván túlszámláztak korábban vagy azt igazolják, hogy tényleg a csőd a céljuk.
human
@human: Közben Hegedűs válaszolt. Azt írja, hogy a korábbi munka teljes útelújítás volt, a mostaninál csak a kopóréteg lesz cserélve. Hát kíváncsi leszek a végeredményre.
wagabund
...mint Esztergom önkormányzata a régi szép időkben..mindenki gyűlölt mindenkit...teljesen lepukkantották a várost...de már ki emléxik arra? senki.

most Hódmezővásárhely következik?

...hogy lehet így élni? kinek jó ez?
wagabund
@Shikari: nagyobb összegben fogadnék, hogy az önkormányzatira még erősebb lesz a fidesz kampány..olyan furmányt is bevetnek, amire most gondolni sem merünk...

nekik létkérdés, hogy többségben legyenek.

szerintem.
wagabund
@Shikari: ezt tudatni kellene a harcos ellenzékkel...mert úgy tűnik, nem is sejtik mi vár rájuk...(a teljes eltakarítás)
wagabund
@Shikari: pontos meglátás...(mert ez tény)
png
@Shikari: @wagabund: Ezért jól megértitek egymást - 60-as IQ szinten.(kettőtöknekj együtt 60)
wagabund
@Shikari: bocs, de most( még ) van valami fék?..csak a napokig tartó nonstop tömegfelvonulás a fék...az meg nincs(nem is lesz)

tehát?

-kisasszony! kérek a frakciónak 133 kávét...
png
@Shikari: Nem érted, ugye?
Ez a világ el fog bukni, pl az olyanok miatt, mint te.
Azért mert ól csinálják a rosszat, az attól még nem jó.

Te hülye gyerek, azt nem érted meg, hogy te nem ebben a világban fogod megszenvedni a bűneidet, a butaságod.
A pokol, csak mese. van rosszabb a pokolnál !!!
Azt hiszed, te nyomorult, hogy ha meghalsz megúszod?
Nem úszod meg... senki nem ússza meg - és erre mérget vehetsz !!!
human
@Shikari: Hát ezen jót röhögtem :D Orbánt az ellenzék tette diktátorrá és az ellenzék miatt folyik már 3 éve gyűlöletkampány :D Azt ne mond, hogy a 2000-es soros listát (amint volt fideszes miniszter is van, valamint elhunyt értelmiségiek) is az ellenzék küldte be a Figyelőbe, hogy hozzák le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.