Az Útinform jelentése szerint a Budapest környéki utakon szinte mindenhol torlódásokra kell számítani, több autópályán építkezés miatt lassul a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon, ezért lassabb haladásra és torlódásra számítsanak Budapest felé a 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 31-es főúton Mendénél, az 51-esen Dunaharasztinál, valamint a Halásztelekről és Szigetszentmiklósról Csepelre vezető utakon.

Útinform: torlódások Budapest körül

Fotó: police.hu

- A 10-es főúton, Pilisvörösváron két személygépkocsi ütközött össze. A 21-es km-nél félpályás lezárás van érvényben.

- Az M1-es autópályán a főváros felé az 53-as km-nél, Tatabánya térségében a munkavégzés mögött torlódik a forgalom. Szintén Budapest felé a 17-es km-nél, az M0-ás autóút csomópontja közelében baleset nehezíti a közlekedést, az arra haladók sávzárásra, torlódásra készüljenek!

- Az M2-es autóút bővítési munkálatai miatt Dunakeszi térségében, a 17-es és a 22-es km között, illetve Gödnél, a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalmat mindkét helyen a Vác felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. Már most is torlódnak a járművek.

- Az M3-as autópályán a főváros felé, Bag és Gödöllő között az erős forgalom és a zajvédő fal építése miatt kiépített terelések következtében megnövekedett menetidőre, torlódásra készüljenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.