A Kúria két egyéni választókerületben is újraszámoltatta a szavazatokat. Az április 8-i választás listás eredményét megállapító NVB-határozat ellen hétfő délután 4 óráig lehetett felülvizsgálatot kérni. A Kúriának 3 napja van dönteni a kérelmekről. Nem tudni, összesen hány kérelem érkezett, de volt olyan, amiről a Kúria már döntött is.

Az Index úgy tudja, hogy a Zala megyei Pálfiszegen, és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sáros-patakon kellett újraszámolni a voksokat. A Jobbik azért kezdeményezte az eljárást, mert szerinte mindkét körzetben más pártnak könyvelték le az ő szavazatikat.

Újraszámoltatta a szavazatokat a Kúria

Az oldal szerint 

már túl is vannak az újraszámoláson, és kiderült, hogy a Jobbiknak volt igaza. Ez azonban érdemben nem változtat az eredményeken.

Viszont így, a töredékszavazatok miatt, addig nem lehet országos listás eredményt hirdetni, amíg az összes ilyen eljárást el nem végzik.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Index)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
A baloldal inkább készüljön a 2019 -es Önkormányzati választásokra és már készülhet 2022. re is ! De nem ezt csinálják, hanem a Parlamenti jó kis munkahelyeket biztosítják egymás számára ! Gusztustalan, ilyen baloldal nem kell nekünk, sokan a környezetemből ezért szavaztak össze vissza és ezért is utálták meg a baloldalt ! teljes totális megújulás kell teljesen új szavahihető emberekkel , Gyurcsány és társai nélkül ! De mivel ilyen a láthatáron sincs, így marad a fidesz még 2030. -ban is . Ezt is olvassa el aki akarja §§§§§§§§ --
Kőkemény pénzeket, százmilliós többletet jelent a szocialistáknak a frakciótrükk a Parlamentben -- www.blikk.hu/aktualis/politika/mszp-valasztas-2018-frakcio-parbeszed-penz/7cdc8dn
maci0427
Kőkemény pénzeket, százmilliós többletet jelent a szocialistáknak a frakciótrükk a Parlamentben ----www.blikk.hu/aktualis/politika/mszp-valasztas-2018-frakcio-parbeszed-penz/7cdc8dn
cikicakk55
Na erre most mi a fenének kellett pénz kihajigálni. Az egész országban,mindenhol voltak ilyen csalások,de ha az összeset újra számolják és még több milliárdot ölnek ezekbe bele,akkor sem történik semmi,mert a Fidesz választási törvénye a gond és nem az elcsalt kamu szavazatok. Teljesen feleslegesen dolgozik a kúria,gondolom jó pár ember, 10.000 ft-os órabérért és akik újra számolják,azok is jó kis órabéreért,na meg le is kell hozzá utazni oda,szintén drága autókkal,drága órabérért,miközben az embereknek arra nincs pénzük,hogy beutazzanak a megyeszékhelyre,mert csak ott van olyan orvosi rendelő,vagy berendezés,amivel megtudják állapítani mi a betegségük. Az már egy másik probléma,ha meg van a baj,mikorra kerülnek sorra a gyógyításba,esetleg ki tudják e váltani azokat a gyógyszereket,amiket suttyomban az OEP szépen lassan sorba kiveszi a támogatásokból. Adtak a sz.r -nak egy pofont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.