Ellenzéki vezetők, Önök nagyon jól tudták azt, hogy ezzel a választási rendszerrel soha a nem győzhetik le ezt a bűnös fasiszta rezsimet, amibe önök bele simultak. Mert önök nagyon jól tudták azt már 2011-n, amikor az alkotmányt Orbán lecserélte erre a gránit szilárdságú alaptörvény nevezetű fércműre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, minden szava igaz annak, amit Varadi ur leirt. Nagyon regen mondom, hogy az alapkatyvasz NEM ERVENYES, mert nem is szuntethette volna meg meg 2/3-os tobbseggel sem az Alkotmanyt. A franc egye meg azokat, akik alkotmanyjogasz letukre csak egy-ket szakforumon jeleztek az aggalyaikat, es nem tettek sokkal tobbet annak erdekeben, hogy mindenki megtudja orban aljassagat.
orbaneknak mar regen ulniuk kene hazaarulasert, szel bernadettel, schifferrel, ungarral, meg me'g jopar "kivalo" ellenzeki politikussal...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.