A magyar miniszterelnökről szóló elemzéssel jött ki a Project Syndicate nevű, nemzetközi médiaszervezet. Kőkemény mondatokat megfogalmazó videót közölt Orbán Viktorról a prágai székhelyű Project Syndicate. A nemzetközi médiaszervezet számos fontos globális témával foglalkozik, kommentárok és elemzések közzétételével, aktuális videójukban pedig a magyar miniszterelnök politikáját vették górcső alá...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
A szeretett vezető.
Mármint nem a szeretet vezet, hanem a vezető szeret vezetni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@png: Pardon,de helyesbítek már nem kormányoz vagy vezet hanem irányít bele az államcsődbe...
www.youtube.com/watch?v=c-pRhnfEc-U&list=RDc-pRhnfEc-U&t=5
cikicakk55
@Desischado: Az biztos,hogy bukni fog,de ehhez az is kéne,hogy az EU ne csak tervezgesse a pénzcsap elzárását,hanem zárja már el. Ne 2021-ben hanem már holnap. Zárolják az összes pénzt amit még nem hívott le a kormány. Tudom,hogy rajtunk csattan,mert majd áremeléssel,adók emelésével próbálkoznak,de a milliárdos lenyúlásokhoz szokott Fideszeseknek kevés lesz amit így betudnának szedni. Olyan rossz a hírünk a világban,hogy senki nem adna már hitelt. A holdudvar szép sorban ott hagyja Orbánt és megpróbálnak az eddig ellopott milliárdokjal lelépni. Ettől félek én legjobban,hogy bűntetlenül eltűnhetnek. Abban bízom csak,hogy olyan állam ellenes bűnlajstromuk van,hogy nem lesz ország amelyik befogadja. Talán ameddig futja a milliárdokból addig bújtatják,de kemény havi milliárdokért fogják csak bújtatni. A maffia sehol sem cicázik. Én nem hiszem,hogy megérem ezeknek a bukását,de az már bíztató,hogy minden országnál elkapartak. Az Oroszoknak meg nem kellenek,ha már az EU elfordul tőlük.
Desischado
@cikicakk55: Egyetértek, én is ezt gondolom. De reménykedem, hogy hamarosan történni fog valami. Bár Püthia lennék!
JAJMÁR
@Desischado: Az a baj, hogy mėg mindig sokan azt vàrjàk, hogy "majd törtėnik valami", meg majd az eu. ..
Persze valami mindig törtėnik, de nem àrtana irànyítani a törtėnėst. Senki se fogja helyettūnk megtenni, amit nekūnk kell. Plàne nem a közakarattal - vàlasztàs- szemben.
Hàt, itt tartunk, innen kell tovàbb lėpni.
Az eu. nem miattunk, hanem sajàt vėdelmėben akarja szigorìtani a pėnzek kiosztàsàt. Erre szàmìtani ės vàrni, biztos kudarc. Orbàn ebbe nem feltėtlenūl bukik bele. Szerintem van màr annyija, amiből diktatùràt tud ėpíteni.
cikicakk55
@JAJMÁR: Teljesen igazad van,csak foglamunk ki,vagy kik azok az emberek akik a nép élére állnának. A választások előtt még bíztunk az ellenzékben,bár ahogy közeledett április 8 úgy vettük észre egyre többen,hogy ez az ellenzék maximum a saját pártpénzeikért harcolt. A választási törvény és az alkotmány átírása már 50 % biztonságot jelentett a FideSSnek. Az impotens ellenzék, a megvett cigányok, a határon túli Magyarok dupla választási lehetősége levélben és ideutaztatva is és a polgármesterek által megfenyegetett közmunkások a másik 50 % biztonságot jelentette a Fidesznek. A nép nem politikus,nem jogászok . képtelenek lennénk segítség nélkül vezetők nélkül bár mit is tenni. Az EU sz..k ránk. Húzzák az időt,ahelyett,hogy már 6 éve elvették volna az uniós támogatást. Talán a Momentum,de róluk szinte minden ellenzéki párt,csak károkott. Az Új Orbán, meg,hogy Orbán is ilyen lelkesen kezdte,meg túl harsogó,atb. Minden volt csak jó nem a Momentum. Azt mondják a remény hal meg utaljára. Reménykedjunk,mást úgy sem tudunk, és mutassuk meg az ellenzéknek milyen az igazi összefogás!!
JAJMÁR
@cikicakk55: Igen, a Momentum ės a civilek. Ők a remėny, bennūk meg lehet bízni. Minėl jobban lehùzza őket az ellenzėk, annàl biztosabb, hogy ők nem "ugyanazok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.