A párt újonnan megalakult parlamenti képviselőcsoportja meghozta első érdemi döntését.

A Jobbik május 8-án lebontja a Kossuth téri kordont

Május 8-án, a magyar Országgyűlés alakulóülésének napján a Kossuth tér előző nap estétől délutánig zárva lesz a hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a diplomáciai küldöttségek és más külföldi védett személyek szabad mozgása érdekében. 

Az eredeti közlés arról szólt, hogy csak reggel zárják le a teret, de a 444.hu információi szerint már előző nap este 18 órától teljesen le lesz zárva a Kossuth tér.

A Jobbik frissen megalakult frakciója Facebookon azt közölte, az alakuló ülés napján lebontják a Kossuth téri kordont.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom újonnan megalakult parlamenti képviselőcsoportja meghozta első érdemi döntését: az Országgyűlés alakuló ülésének napján képviselőink lebontják a parlamentet körülvevő kordonokat. Meggyőződésünk, hogy a nemzet főteréről nem lehet kirekeszteni a magyar embereket, a kormányellenes tüntetőket sem

- közölte a Jobbik Országgyűlési Frakciója. 

A "Mi vagyunk a többség" Facebook-csoport tüntetést szervez május 8-ára, egyelőre annyit tudni, hogy a megmozdulás valamikor délelőtt lesz.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A szavazason a legtobbet a Jobbik vesztette, hiszen ha a rengeteg csalas nem tortenik meg, nem buszoztatjak a romanokat, akkor ma ok adhatnak a miniszterelnokot es az uj kormanyt.
Vannak koztuk elegge radikalisok is, ha megteszik a kordonbontast - marpedig szerintem lesznek boven olyanok, akiknek nagyon viszket a tenyere - akkor ebbol komoly balhe is lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Üntetést szervez a Mi vagyunk a többség. Kíváncsi leszek rá kik , kiket fognak képviselni?
Egyszer ott lehetne MINDENKI!
karma1
A szavazason a legtobbet a Jobbik vesztette, hiszen ha a rengeteg csalas nem tortenik meg, nem buszoztatjak a romanokat, akkor ma ok adhatnak a miniszterelnokot es az uj kormanyt.
Vannak koztuk elegge radikalisok is, ha megteszik a kordonbontast - marpedig szerintem lesznek boven olyanok, akiknek nagyon viszket a tenyere - akkor ebbol komoly balhe is lehet.
Jozefina
Hát erre nagyon kíváncsi leszek!!! Ki és honnét fog először lőni!!??
justhpeter
@Jozefina: Senki nem fog lőni ! A tüntetőknek nem érdeke, Pinocset pedig maga alá szarik 100 ezer embertől.
Jozefina
@justhpeter: Nem is a tüntetőkre gondoltam, mert nyilván nekik nem érdekük, de sajnos provokátorok lehetnek!!!
karma1
@Jozefina: @justhpeter: Eloszor? termeszetesen a Parlamentbol, es orban fog lovetni. Senki nem tudja mar kiszamitani, hogy hol tart az elmebajaban es a merhetetlen felelmeben a bortontol valo felelmeben...
Aki Én
@Shikari: Hajlamos vagy elfelejteni (vagy csak úgy tenni), hogy az ország nagyobbik fele nem kér orbánékból. Ráadásul ez az értelmesebb fele. Nem én mondom, hanem a felmérések.
Megint úgy tűnik, hogy csak addig jó a demokrácia, amíg nektek kedvez.
sokanvagyunk
11 éve... - "Orbán Viktor pártelnök szerelés közben az Indexnek azt mondta: "alkotmányos jogainkat korlátozzák, mégis csak volt itt egy rendszerváltás". "Vártunk, türelmesek voltunk, de mindennek van határa. Elérkezett az a pont, amikor, ha másnak nem, a képviselőknek példát kell mutatni demokráciavédelemből" - mondta. Szájer József EP-képviselő bejelentette, hogy polgári engedetlenségi akció keretében bontják le a kordont."
cikicakk55
A Hír tv- ben Kálmán Olga beszélgetett Kuncze Gáborral. Ő mondta,hogy videót készített Orbánról mikor annak idején ő bontotta a kordont. Egy francia kulccsal a kezében bírkózott a csavarokkal. Azt mondta május 8- ra felteszi a fecebookra. Szerintem meg nem oda kéne kitenni,hanem a Kossuth térre erről jó pár kinagyított képet,mikozben hangszórón keresztül nyomatnák Orbán akkori beszédét,amiben elmondta,hogy Demokrácia ellenes a nép elől kordonnal elzárni a népet képviselő épületet. Ő mondta nagy pofával,hogy az emberektől elvenni a jogot,hogy a parlament előtt tüntethessenek az elnyomó párt ellen bűnös és törvénytelen. Ők nem félnek attól a kormánytól amelyik most kétlábbal akarja eltaposni az emberek jogait a kordonok felépítésével. Ez csak egy kiragadott rész abból amit akkor vagy fél órán keresztül harsogott a népnek. Szembesíteni kell ott a kordonnál,hogy most is az történik amit ő csinált,csak most Ő van a kordon túloldalán,és most Ő tapossa a 3 x annyi nyomorult emberek jogait. 8 év alatt 3 x annyi szegény család lett,mert a 2010 előtti középosztály is lecsúszott a szegények közé, még az addig tolvaj milliomos párt tagjai helyett milliárdos holdudvar termelődott ki. HAJRÁ JOBBIK!!! HAJRÁ FIATALOK!!!
Aki Én
@Shikari: Szokás szerint mellébeszélsz. Senki nem beszél az ellenzékről. Csak fújod a bemagolt propagandát. Fiatal vagy még, nem ezzel kellene foglalkoznod. Egyszer magadhoz térsz, és rosszul fogod érezni magad.
Donáld Tramp
Mi van !? Hétvégén túl meleg lesz !? :D :P
Még akkor is ha akkor alakul meg az új Parlament.
mariaberta
Akár fasiszta, akár nem, -de nem az- helyes, Orbán és társai is bontottak kordont.És? Mi baja lett belőle? Semmi! A kordon bontás tehát elfogadott dolog,és nem csak Orbánéknak. Érted? Nem érted? Majd megérted idővel!
Desischado
Na, erre kiváncsi leszek. Végre a jobbik valami helyes dolgot is csinálna, hajrá!
karma1
@Desischado: Nem tartom helyesnek, hogy egy hettel elotte bejelentette. En nem voltam mar otthon akkor, amikor orban bontotta a kordont, igy nem tudom, hogy elore bejelentette-e vagy sem, de igy a Jobbik idot adott arra, hogy a csuti puhos felkeszulhessen ugy propagandaszovegben mint katonai es /vagy TEK-es vedelemmel, ami nem jo, mert jatszik a felspannolt eddig me'g bekes tuntetok idegeivel.
Desischado
@karma1: Egyetértek, nem kellet volna szólni, így a bandának lesz ideje felkészülni. De meglátjuk, mi lesz.
karma1
@Desischado: Igen, jobb lett volna, hogyha azt mondjak, hogy "spontan" esemeny volt. (Ettol fuggetlenul ezt a Jobbikon belul nagyon is megtervezhettek volna, csak titokban kellett volna tartaniuk).
Igy orban olyan koholt pert fog a nyakukba rittyenteni, hogy mar evek ota erre keszulnek, raadasul most meg a 660 millios buntetest is be fogjak rajtuk hajtani, amivel a Jobbikot gyakorlatilag be tudjak tiltani. A terroristak se harangozzak be elore a tettuket...
nem tudom, hogy ennek hol lesz a vege, a biztos az, hogy mindket partnak a legtobb tamogatoja az elmaradott videki teruleteken el, a videki fideszesek le fogjak rohanni (szovegben csak) a videki jobbikosokat - tehat nem vagyok benne biztos, melyik modjat valasztja majd orban, a gyors latvanyost, vagy a lassu karaktergyilkossagot, kive'reztete'st...
verőce21
Hiába van tele a sivatag homokkal, az nem alkalmas építkezésre.
A Jobbik nevű pártalakzat a rendszerváltás utáni időszak legmegdöbbentőbb politikai átalakulását mutatta be az elmúlt két évben.
Csizmás Kond
...és ha nem lesz kordon akkor is lebontják ?
...amúgy azt írják ez az első érdemi döntésük...nakéremszépen akkor sejteni lehet milyen lesz a folytatás...ha ez érdemi.
kiscsillag66
Valóban, hiba volt bejelenteni. "Ezek" majd jól rájuk uszítják a Tekeseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.