Azzal az ügyvéddel, akinek a nevére a körözött milliárdos cégeit bejegyezték Perfeljegyzés került az összes magyarországi Pharaon-ingatlan tulajdoni lapjára – írja a Válasz.hu. Az FBI által körözött szaúdi olajmilliárdos tavaly januárban halt meg. A lap rámutat, hogy a Pharaon-nevet viselő, Budapesten bejegyzett cégek hivatalos tulajdonosa nem Ghaith Pharaon és nem is családtagjai voltak, hanem egy jordániai ügyvéd, Ammar M. A. Abu Namous. A pert Namous ellen indította három külföldi társaság, amelyek mögött Ghaith Pharaon családja áll. Az ügyvéd nevén lévő cégek olyan ingatlanok tulajdonosai, mint a József nádor térre néző volt Postabank-székház, az Orbán Viktor szomszédságában lévő Cinege úti ingatlan, valamint hőgyészi és seregélyesi kastélyok. Az örökösök és az ügyvéd összekülönbözését az is jelzi a Válasz.hu szerint, hogy Ghaith Pharaon halála után Namous azonnal kikerült a részben Pharaonék által ellenőrzött Bank of Jordan vezető testületéből, majd az ammani tőzsdén...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A'jjaaaa'j, orban basi, lu"ttek az oriasi vagyonnak, sajnos, nem fogod tudni siman megkaparintani a tulajdonodat. Kellett neked mas stroman, mint a jol bejaratott meszi lolo...:o))))
Tudod, a szarka meg a farka,... Sokat akar a szarka, de nem birja a farka...
Szar ugy...Es ez csak az elso pofon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.