Durván ellenzéki irányba fordulnak B-) Magát nemzeti konzervatívnak, egyszersmind brutális rocker arcnak nevezi egy interjúban az a Keresztes László Lóránt, aki az LMP listájának hatodik helyéről jutott be az új Országgyűlésbe. Keresztes Pécsen indult egyéni jelöltként, ahol nemcsak a fideszes Csizitől, de a független, baloldali támogatással nyerő Mellár Tamástól is kikapott. Keresztes mindezek után feljogosítva érzi magát, hogy megpályázza az LMP társelnöki posztját, ami Hadházy Ákos lemondása után üresedett meg, aki a választási kudarcért - a Fidesz kétharmadáért - felelősséget vállalva mondott le (de főleg azért, mert az LMP-ben kisebbségben maradt azzal az álláspontjával, hogy a közös ellenzéki fellépés érdekében érdemes áldozatokat hozni).

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
dr Hadházy Ákos tette a legtöbbet az LMP-ért, Magyarországért, értünk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Hosszú az interjú, de nem hallottam egy értelmes mondatot, véleményt szél kisasszonyról.
papa.49
@bencemacska: ,,Széltyúk,, Igaz ő nem szili, de ugyanolyan mint az, csak sumákabbul csinálta !!!
cikicakk55
Az egész LMP-t Szél kisasszony trollkodta szét. A többi sem egy Einstein,de ez a liba valami nagyon elfuserált aggyal rendelkezik.az egész nő egy két lábon járó gyűlölet kupac.semmi mást nem csinált,csak mindennek ellentmondott,mindent szidott. Úgy viselkedett végig az utolsó 2 évben,mint ha már Ő lenne a Miniszterelnök. Pont figyeltem,hogy állandóan Ő ment elől,a férfiak meg utána. Mint egy megvadult bika,úgy csörtetett minden fele. Alig várta,hogy az orra alá dugják a mikrofont,már dőlt is belőle a trágyalé kifele. Alapból is egy nullával egyet jelentő a párt,de Szélike még át is vitte mínuszba. Karácsony volt az egyetlen az egész pártban,akinek köszönhetik,hogy egyáltalán kaptak szavazatot.
cikicakk55
@cikicakk55: Bocsánat,hadházit akartam írni! Közben szól a tévé a hátam mögött és pont Karácsony Gergelyről mondtak valamit.
Nessy
Szakadjon rájuk az ég! Az egyetlen, aki valóban ellenzékiként viselkedik az Hadházy! Az LMP Orbán tenyeréből eszik! Hány helyen vitték "sikerre" a fideszt, az ostoba megmérettetési mániájukkal!
Vissza ne adja! Mások sem adták vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.