Orbán Viktor miniszterelnök készen áll megtárgyalni az európai uniós pénzek folyósításáról szóló, szerdán ismertetett brüsszeli javaslatot.

Orbán kész megtárgyalni az EU-s pénzek kifizetéséről szóló javaslatot
Fotó: Illyés Tibor/MTI

A kormányfő ezt csütörtökön Budapesten mondta, a Fidesz-frakció alakuló ülésére érkezőben, újságírói kérdésre válaszolva.

Arra a kérdésre, mit szól Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerdai bejelentéséhez, miszerint a jogállamiság lenne a feltétele az uniós pénzek folyósításának, Orbán Viktor azt válaszolta: "készen állunk ennek megtárgyalására".

Arra a felvetésre, hogy Magyarország csatlakozik-e az európai ügyészséghez, úgy reagált: a magyar alkotmány szerint az ügyészség szuverenitási kérdés.

Az Európai Néppárt vezetőivel folytatott szerdai brüsszeli megbeszéléséivel kapcsolatban arra a kérdésre, miszerint szó esett-e arról, hogy a Fidesz távozzon a pártcsaládból, a kormányfő azt közölte:

ellenkezőleg, arról volt szó, hogyan tud a Fidesz részt venni az európai parlamenti választási kampányban úgy, hogy a néppárt győzni tudjon. "Felajánlottam a segítségünket"

- jelentette ki.

Arról, hogy a CEU működése feltétele lehet-e a néppárttal való gördülékeny, problémamentes együttműködésnek, azt válaszolta: Magyarországnak senki semmilyen ügyben nem szabhat előfeltételt.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Kénytelen megtárgyalni, mert kötelessége és rá is van kényszerítve!!!
justhpeter
@papa.49: Ez nem kérdés. Életében nem mondott igazat.
papa.49
@justhpeter: Ő a ,,soha nem hazudtam,, csak nem teszi hozzá ELEGET !!!
verőce21
Orbán, mint rutinos választási szakember, természetes, hogy felajánlotta segítségünket az európai parlamenti választási kampányban úgy, hogy a Néppárt győzni tudjon.
lusta
Itt csak az a gond, hogy magyarországnak csak egy tákolmánya van. Az Alkotmányt megszüntették.
Clavigo
Aha...mti,,,,vagy " mijaf@ccom "... Természetesen Orbán elvtárs kemény volt,,mint a három napos szar,,a pincében...Jaaááájj,,csak a pízcsapot el ne zaárjaaáááák..!! ,,mer osztán megyünk tarhálni Kínába,,oszt jó napot.
bakegya
@verőce21: szégyelhetnéd már legalább egyszer az az eszközhasználatot amivel önkielégíted magad és az állkereszténységeteket a maffiában!!!-MERT EGYRE MÁSRA NYILVÁNVALÓ A BŰNSZERVEZŐDÉSE-TEK!!!
Kossuth is belebukott,orsosnak mért sikerülne-leleplezi saját magát,most már egyre másra betemeti a szennyes...
csipetke
Még jó hogy készen áll megtárgyalni! Azt hitte orbán hogy majd az eu fog úgy táncolni,ahogy ő bazsevál?Ha nem hajlandó belemenni amit az eu kér,már indulhat is egy laza zacsipacsira putyinhoz.
verőce21
@bakegya: Ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére!
Eladott Ország
Mit képzel magáról ez a tahó csúti cigány, hogy kész megtárgyalni az EU-s pénzek kifizetéséről szóló javaslatot. Már régen a börtönben kéne rohadnod te szemétláda!
tulipan
Ha hazaér, mindig mást mond! Pontos koreográfia szerint!! Egy szavát sem szabad elhini!!!
kokopelli
@Eladott Ország: Felkérte őt valaki,hogy kész megtárgyalni!? Félrecsúszott a koordinátarendszere ennek a félkegyelműnek? Majd felszólítják a görényt,hogy
ugassa el az "agyszüleményeit",ha egyáltalán érdekli az EU-t! Lachplatte!
Eladott Ország
Hogyan lehet még mindig a nyakunkon a magyar történelem relatíve legsötétebb és legarcátlanabb rablóbandája, élén a gusztustalanra hízott falusi futballistával. A magyarságnak nincs tragédiája, mert a passzivitás nem tragikus. A magyarság történelme úgy alakult, hogy évszázadokig természetesnek tekintette a környezetének azt a viselkedését, amit más népek megalázónak tartottak volna, és a legnagyobb része a magyarságnak ma is természetesnek tekinti. Mert a magyarság történelme során nem alakulhatott ki a méltóságérzet (amit egy ideje annak vélünk, az hamis és torz, rosszabb a nemlétezőnél is). Nincs mit kivívnia, még kevésbé van mit visszaszereznie. A magyarságból hiányzik a méltóság reális tudata. Az 1990. óta dúló politikusi gazemberségre általában és a dagadt falusi futballista groteszk országlására különösen nincs más magyarázatom.
libellle
Nincs miröl beszélni, vagy tartja magát az EU-s szerzödésekhez vagy no mannnyyy!!! Senkit nem érdekel már regota, hogy ö mit akar.
libellle
@verőce21: igen a náppárt tagjai és a vezetöje elmondták neki, hogy na kis diktatorka vag behuzod a farkad és teszed amit tenned kell vagy repülsz moskwaig.
libellle
@KisTehen: hogyne de elveszithet 19 milliot itt nemetországban. Ugyanis csak egyszerüen nagyszerüen nem vagyunk boldogok a helyzettel. Es amennyiben továbbra is lopják olyanok mint a maffiozi orbán banda apénzünket akkor bizony még lehet, hogy többet is veszit a néppart
Eladott Ország
@KisTehen: 2 608 086 fő ; 47.36 % fidesz szavazat, a 8 827 630 fő összes szavazatból. Ez a kétharmados többség meg az esti mese, a fideszes algoritmussal. De ehhez még kellett a rendszerszintű csalás is. Elmentek ti a p*csába a nagytehénnel együtt.
csipetke
@KisTehen: 13:39 Jó lesz az sokkal kevesebbnek is.A 2.8 millióba benne vannak a megvett külhoni szavazatok is,nem is tudom hányszázezer.
Eladott Ország
@csipetke: Így igaz levélszavazat nélkül, 2 608 086 fő ; 47.36 % fidesz szavazat, ebből lett szarásig narancsos kétharmad többség.
Eladott Ország
@KisTehen: Ti meg b*zdmeg a lopástól vagytok elrugaszkodva. Börtönben rohadtok meg tolvaj banda!
Ludmilla
segít... megmutatja,hogyan lehet választáson csalni...gazember
Eladott Ország
@KisTehen: Kis hülye leírtam, hogy levélszavazat nélkül. De levélszavazattal is! csalással van meg a kétharmad, mert az egész választási rendszer alkotmánysértő, + rendszerszintű csalás volt. A fidesz egypárti diktatúrája illegitim!
F_Viktor
@csipetke: Írod:
"A 2.8 millióba benne vannak a megvett külhoni szavazatok is,nem is tudom hányszázezer."

Magyarországon is 100 ezer számra vették a szavazatokat, lásd Pécs. De ki tudja mennyi burgonyát, tojást, "csomagokat" osztottak a szavazatokért cserébe, hány polgármester fenyegette meg közmunkásait, stb...
papa.49
A csutigenyó még mindig azt hiszi ő fújja a passzátszelet az Unióban, mit akar ő mikor az Uniós lakosság kb. 5 % az ország lakossága !!!
Kevés vagy bokszos !!!
szep napot
50%-a megy a bankszamlajara.
20% a Toninak
10% a horcsognek
10% a gazszerelonek
10% a nepnek
Na ezt megtargyaltuk.
lusta
DEz azért nem semmi. Hajlandó negylelkűen lealacsonyodni ehhez a brüsszeli bagázshoz megtárgyalni a lovetta sorsát.
kereső
@lusta: Pénzért?"szopok,varrok,gombot nyalok"!
bakegya
@verőce21:igazad lehetne, ha hülye lennék,veled együtt imádkoznék a viktorodért!-de még mindíg a tíz parancsolat nálunk az alaptörvény!
libellle
@KisTehen: Nállunk több millio bevándorló. Van mit irsz te itt 100 bevándorlórol. Szerintem te absolute nem vagy tisztában a helyzetekkel. vagy te ugy gondolod, hogy fietjük a kemény adókat minden honapban és a banda pedig ellopja. Erre mi mondjuk, hogy Halleluja? Mi abszolut tisztában vagyunk azokkal a tényekkel amik ott történnek. Informácioink valószinü jobbak mint sok magyar polgáré. Ezenkivül mi is beleszólunk az Europai választásba nem csak ti fidessesek. Jelentéktellen NULLAK
libellle
@KisTehen: Hogyne te pedig a Gobi sivatagban élsz. Mert a bevándorlást meglengetik, hahahahahaha naponta többen jönnek mint 100-an. Oje te egy naogyon egyszerüen strukturált aggyal rendelkezel.
Eladott Ország
@KisTehen: Te is fideszes seggfej. Ki nem szarja le a pofádat szarjankó! Börtönben rohadtok meg!
kisrigó
Orbán és az EU viszonya, mint a kisegér és az elefánt dübörgése!
Qqberci
'Oszt mondta valaki, hogy kíváncsi Orbán véleményére?...
cikicakk55
Ez megint a csuti 2 arca. A nyugati sajtó egész mást ír erről a tárgyalásról. Ott kerek- perec bejelentették,hogy vagy változtat Orbán az állam diktatórikus vezetésén és a média egyoldalu tàjékoztatásán,vagy agyő EU- pénzek. Itthon viszont úgy adja elő,mint ha mindenki a lába előtt heverne és könyörögnének neki,hogy " Drága Viktorunk! Az EU minden országa könyörög neked,hogy az adófizetőik pénzét átutalhassák kedves családod,barátaid és még jó pár stadion építéséért" Ez a csuti elvetélt focista tényleg teljesen megzakkant! Komolyan azt hiszi,hogy a Magyar nép elhiszi,hogy Őt bár mire is megkérik és pont az Ő segítségére vannak szorulva?
Commenter
@cikicakk55: @mackoka46: Ő Főméltósága kegyeskedne tárgyalni a gaz EU-val? Érezze magát a gonosz nem illiberális demokrácia megtisztelve hogy a kegyes úr méltóztatna szóba állni velük? Pávatoll a füledbe, pávatáncos! Maximum ők szabhatnak feltételeket neked te humán szemeteskosár, te utolsó alávaló kismilliomodik xarcsút szalajtotta ótvar senkiházi! Remélem, gazdasági szinten tudod, olyan makró és mikro szinten is (de ha nem tudnád kérdezd a cipész misut) addig fojtogatnak amíg fel nem robbansz te jelenkori kisgömböc. Nem(csak) Soros, hanem Verhofstadt és Macron fog jókat röhögni a kipukkanásodon! Soros György ott követte el a legnagyobb hibát hogy kivakart a szellemi mocsokból és így a politika közelébe hagyott jutni..
egyember
"Magyarországnak senki semmilyen ügyben nem szabhat előfeltételt."

Brüsszelre (az EU-ra) senki semmilyen ügyben nem kényszerítheti rá az akaratát.
Ez hogyan hangzik?
cikicakk55
@Commenter: Jól összefoglaltad a jelzőket erre a mocskos diktátorra. Kegyetlenül tudja borzolnia az idegeimet,mikor úgy adja elő magát,mint ha az egész EU az Ő lába előtt heverne. Már világszinten is a Diktátorok közé van sorolva. Már Ázsián kívül minden földrész országában ellenségként tekintenek rá. Egy rokonom Floridában él Jacksonwille- ben, Ő írja már 2 éve,hogy egyre több Amerikai napi és hetilapban szinte állandóan írnek Magyarországról és egyáltalán nem hízelgő cikkeket. Szerencsére csak a kormányt alázzák,na meg a választásokkal kapcsolatban a Magyar ellenzéket is. Mondjuk nekünk ez nem nagy vigasz,de a világszintű útálat talán lendít valamit és valami módon sikerül ezt az élősködő bandát leváltani és elszámoltatni.
babp1982
Te kis féreg azt hiszed,hogy megkérdeznek? Te kis huszadik senki már a saját pártcsaládod is kiutál maguk közül! A kutya sem fog megkérdezni nem hogy tárgyalni veled te utolsó Putyin szopó-:)))
babp1982
Na a geci már megint egy vaskosan kamuzott! Igenis ott áltál a szőnyeg szélén reszketve te kis féreg miközben kaptad a kokikat meg a sallerokat te kocsog ahogy a migráncs fekete Páko mondaná-:))
Commenter
@babp1982: kocsog= nepmuveseti cserepedeny...
csipetke
@F_Viktor: 14:06 Igen,igazad van,de itt olyan sokféle volt az emberekre való "ráhatás",hogy nem is lehetne felsorolni.A polgármester zsarolása,hogy nem lesz munka,ha nem a fideszre szavaznak,a cigányoknak pár csomag száraztészta,stb,stb...Asszem ha mindezt levonnánk,lehet,hogy megállna a szám 2 millió körül.
F_Viktor
@csipetke: S mindezt tették közpénzből!
papa.49
Csutigörény te kész vagy tárgyalni MIRŐL te kotonszökevény, eléd teszik a papírt és mint a kisiskolás ALÁKÖRMÖLÖD, VAGY NYISTA SUSKA lehet választani !!!
Commenter
@cikicakk55: köszönöm, próbálkozom de néha már én is teljesen kiakadok és káromkodok. Feldühít ennek az emberformájú lénynek az arroganciája, a mérhetetlen gőgje, hatalom és pénzéhsége, az, hogy volt pofája kivégezni az alkotmányt a jogállamot és a köztársaságot. Ne legyenek még saját híveinek (akár szavazók, akár munkatársak) hogy velük nem fog leszámolni, mert ha az érdeke megkívánja akkor mehet a szolgálója is a levesbe. A Time és a Newsweek címlapján IS diktátorként lett feltüntetve. Ahogy kell. Jó hírünk a világban. Remélem hogy a világ demokratikus része nem hiszi el hogy Magyarország és a magyar emberek= orbán. Valaha (Kelet) Közép Európa éllovasainak számítottunk. Most már Albánia is beért bennünket és korrupcióban már csak Bulgária teljesít jobban nálunk. Ez az ember sajnos demokratikus úton megbukni aligha fog, De nem is baj talán. Remélem a Kárpátok második számú önjelölt géniusza (aki olyan sötét hogy hozzá képest az éjszaka világos) nagyon csúnya véget ér majd...olvasd el a pszichológus elemzését a 168 órában itt a propin is fenn van már a link.
Desischado
@KisTehen: Dugulj már el te fideszes nyomorék, te IQ nulla bajnok. Eladott Országnak a körme hegyén is több ész és emberség van, mint benned egészben. Mi van, aktivizálódtak a trollok! Egyszer vége lesz a vezíred pünkösdi királyságának, és tuti, hogy csúnya vég lesz! Mosd ki azt a mocskos szádat, és ne merj nálad százszor különbet sértegetni!

orbán "tárgyal" az Uniós pénzekről, na persze! Kint fülét farkát behúzza, itthon meg veri téglával a mellét, hogy ő aztán helyretett mindenkit! Hazug pávatáncos parazita!

@Commenter: Húha, de élvezet volt olvasni a soraidat! Királyul megmondtad, minden szavad a szivemből szólt!

@papa.49: Papa, ez neked is szól! De imádom, mikor osztjuk a csuti parazitát!
Commenter
@papa.49: kotonszökevény?! Naptári módszer, az olyan keresztény az az...
kakaósbögre
érzésem szerint az EU nem akarja megtárgyalni ezt Orbánnal.
kokopelli
@kakaósbögre: ..nincs mit megtárgyalniuk "vele"! Minden "le van fektetve",oszt annyi!
Ha nem érti a "dyslexiá"-s magyar ME-imitátor,akkor ne piszkálja mert visszaüthet! ;-)))
Qqberci
Lefordítom: Oda fog menni kuncsorogni...
kokopelli
@lusta: ...lehet ,hogy már tudod,de az alaptörvényt a "csutigetziék" a német
"GRUNDGESETZ" szóból 1:1-ben fordították! A németben az "alkotmány" szó-
szerint lefordítva egy összetákolt összegányolt akármit,németül "zusammenpo-
pelt etwast" jelent! (írásműben,építésben,barkácsolásban stb...) ;-)))
kakaósbögre
@durbincs: a magadfajta primitívek úgy gondolják hogy ezzel elintézték? pfff...
tudode
Szokásához híven az EU-ban a szőnyeg szélén úgy viselkedik, mint ahogy a GILISZTA MONDJA, hogy ... h o r g á s z n i ... megy!
bakegya
TIPIKUS VISELKEDÉS-tempósan vissza kapszkodik oda ahonnan nem véletlenül rúgták végre valagba!!!-lelökhetné már valamelyik őskeresztes haverja (véletlenül) a sámliról egy vizesárok aljára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.