Három plusz két helyettese lesz, leosztották a többi posztot is.

Megvan a Jobbik frakcióvezetője, megalakult a párt parlamenti frakciója
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja, frakcióvezetőnek Gyöngyösi Mártont választották

- jelentette be Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő csütörtökön, az ellenzéki párt rácalmási kihelyezett frakcióülését követően.

Mirkóczki Ádám közölte, hogy Gyöngyösi Márton munkáját két általános frakcióvezető-helyettes – Volner János és Farkas Gergely – mellett további három frakcióvezető-helyettes és egy frakcióigazgató segíti. Utóbbi Bana Tibor lesz, aki alapvetően adminisztratív feladatok lát majd el.

Az MTI kérdésére elmondta, hogy a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

Gyöngyösi Márton közölte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elnökének Mirkóczki Ádámot, míg a vállalkozásfejlesztési bizottság elnökének Z. Kárpát Dánielt jelölik. Hozzátette, további hét alelnököt is jelölnek a bizottságokba.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nagyon sok értelmes fiatalember van a Jobbik soraiban. Mirkóczki Ádám és Z. Kárpát Dániel nekem mindig szimpatikus volt. Minden sallang nélkül, érthetően nyilatkoztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Az az ellenzéki politikus amelyik beül a parlamentbe a fidesz mellé az nem ellenzéki többé számomra...aki legitimálja a fidesz csalással szerzett hatalamát az a tűzre való a fidesszel együtt.
nezelodo
@Shikari: Az ukrán, román stb kettős állampolgár szavazók nem jelentettek nemzetbiztonsági kockázatot? Pedig többen voltak, mint a parlamenti kettős állampolgárok!
nezelodo
@Shikari: Na ez meggyőző, a lényeget érintő válasz volt. Ehhez hasonlót vártam a felettes agytrösztödtől. És nem sül le a képetekről ilyen hozzászólásnál a bőr... Persze mert megtehetitek, tudjuk. Ilyesmiket mondott a három osztályos párttitkár is az ötvenes években, amikor a kiskopasz volt az isten
nezelodo
@Shikari: Na ebből a válaszból sem derült ki miért tartanak. Huzzál bele, mert lázárul jársz.
Jozefina
Nem vagyok jobbik párti, de bízom benne, hogy a magyar nép és a haza érdekeit fogják képviselni, szemben orbán diktatúrájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.