Nemzetünk kormánya maximálisan házasságpárti, - persze csak szóban és természetesen, ha a neki tetszők házasodnak - de a flanc ellen van. 150. 000 forint felett adózni kell. Kíváncsiak lennénk arra, hogy Orbán Ráhel mennyit fizetett be a NAV-nak a nászajándékai után?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Kérjenek lelőtt háziasított rénszarvast, az adómentes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Közeli hozzátartozók között nincs ajándékozási illeték-értékhatártól függetlenül.
Eladott Ország
Amikor majd a konszolidált polgári elhülyülés Stockholm-szindrómás köreiben is tapinthatóvá válik a jövőtlenség. Mert Soros fontosabb, mint a jövő, a háború kifizetődőbb, mint a béke, és mert pusztítani könnyebb, mint valami olyat építeni, amiből mindenki nyerni tud. Nem csak azok, akiknek életük üzlete, hogy a közpénzes vályú köré katapultálta őket az össznépi bizalom. Mit lehet arra mondani, hogy egy fél ország jobban retteg a láthatatlan migránsoktól, mint amennyire a gyereke jövője aggasztja? Mit lehet egy újabb lórúgással felérő választás másnapján kezdeni azzal, hogy családok szakadnak szét azért, mert a kedves szülő (akinek nem inge!) a propagandának hisz, nem a gyerekének? semmilyen szándék nincs a fiatalok, diákok, kivándorolni készülők hangjának meghallására, cserébe már megint fegyverkeznek, megint harcolni készülnek, megint suhogtatják a fakardot, listáznak, kameráznak, öklöt ráznak a kétharmadukkal. És ha ez a félhülyének nézett, félelemre kondicionált, önmagából kivetkőzött ország képtelen lesz belátható időn belül agyához kapni és soros-migránspara, meg Orbán bálványozása helyett kiállni a fiataljai mellett, akkor már nem kell évtizedeket várni a totális összeomlásra.
Eladott Ország
@kereső: Ez is egy olyan gumijogszabály ami semmire sem jó, legfeljebb az országházában unatkozó félhülyéknek jó pénzért b*szatni az időt.
kereső
@Eladott Ország: igen, mert nem tudni,hogy a NAV hogyan itéli meg egy jegyespár helyzetét.Közeli hozzátartozók-e már, vagy még nem.Egyébként tényleg úgy szól a jog,hogy a 150.000 feletti ingó,ingatlan vagyon ajándékozása illetékkötelezettséget keletkeztet-és 30 napon belül be kell jelenteni a NAV-nál.A bejelentési kötelezettség a megajándokozottat terheli.
kisrigó
@kereső: Majd "csinálnak egy új törvényt", ha rájönnek erre! Amúgy az emberek kreatívak, majd külön ajándékoznak a családtagok, hogy az értékhatár alatt legyen az ajándék. Ajándékozni fog az ángyom meg a térgye vagy a blöki. Kész elmebaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.