Az Útinform jelentése szerint az M1-es, M3-as autópályák, valamint az M2-es autóút bizonyos szakaszain munkavégzés miatt lassulhat be a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint baleset egyelőre nem nehezíti sehol sem a közlekedést a magyar utakon, több gyorsforgalmi úton viszont munkálatok miatt alakulhatnak ki lassulások, torlódások.

Útinform: munkavégzés miatt alakulhat ki torlódás több gyorsforgalmi úton

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom térségében a 28-as és a 23-as km között munkavégzés miatt csak a belső sáv járható. Már most torlódik a forgalom.

- Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében zajvédő falat építenek. Budapest felé a 26-os és a 32-es km között az egyik sáv forgalmát az ellenkező oldal belső sávjára terelték. A Vásárosnamény felé haladókat a külső és a leálló sávra irányítják. Lassulásra, torlódásra készüljenek!

- Az M2-es autóút bővítési munkái miatt Dunakeszi térségében, a 17-es és a 22-es km között, illetve Gödnél, a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalmat mindkét helyen a Vác felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A reggeli erős forgalom miatt lassabb haladásra, torlódásra kell számítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.