Az Útinform pénteki jelentése szerint munkavégzés miatt lezártak egy sávot az M1-es autópályán Herceghalom térségében, közel 6 kilométeres torlódás alakult ki.

Az Útinform pénteki jelentése szerint az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom térségében a 28-as és a 23-as km között munkavégzés miatt csak a belső sáv járható. Közel 6 km-es a torlódás.

Útinform: közel 6 kilométeres a torlódás az M1-es autópályán

Fotó: police.hu

Az M3-as autópályán Gödöllő térségében zajvédő fal építését végzik, Budapest felé a 26-os és a 32-es km között az egyik sáv forgalmát az ellenkező oldal belső sávjára terelték. A Vásárosnamény felé haladókat a külső és a leálló sávra irányítják. Lassulásra, torlódásra készüljenek!

Az M2-es autóút bővítési munkái miatt Dunakeszi térségében, a 17-es és a 22-es km között, illetve Gödnél, a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalmat mindkét helyen a Vác felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A reggeli erős forgalom miatt lassabb haladásra, torlódásra kell számítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.