Egységes hírszerzési központ, Stop Soros-törvénycsomag, három helyettes, ezek várhatóak az új kormány megalakulása után. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban elmondta, amíg a magyarok rá nem bólintanak, nem lesz uniós költségvetés. És természetesen a migránsok sem kaphatnak egy centet sem.

Semjén, Pintér és Varga miniszterelnök-helyettesek lesznek

Három miniszterelnök-helyettese lesz Orbán Viktornak az új kormányban: Semjén Zsolt KDNP-elnök általános miniszterelnök-helyettes lesz, Pintér Sándor belügyminiszter nemzetbiztonságért felelős, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig gazdaságért felelős miniszterelnök-helyettesként dolgozik majd. Orbán Viktor ezt pénteken jelentette be a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos

Egységes hírszerzési központ is lesz a Miniszterelnöki Kormányirodán

Az új közigazgatási egységként létrejövő Miniszterelnöki Kormányirodáról elmondta: feladata lesz a minisztériumok közigazgatási államtitkárainak koordinálása, ehhez a szervezethez rendelték a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, és egy egységes hírszerzési központ is működik majd a kormányirodán.

Jöhet a Stop Soros törvénycsomag

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy "végigviszik" azt a migrációellenes alkotmánymódosítást, amelyet 2016-ban nem sikerült elfogadni.

Ehhez kapcsolódik a "Stop Soros" törvénycsomag is – tette hozzá, úgy fogalmazva utóbbi javaslatról, hogy szeretné, ha

Soros árnyékhadserege feljönne a fényre.

"Amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés"

Orbán Viktor miniszterelnök nem támogat olyan európai uniós költségvetést, amelyben elveszik a pénzt a gazdáktól, a kutatás-fejlesztéstől, valamint a regionális fejlesztésektől, és odaadják azoknak az országoknak, amelyek beengedték a migránsokat – erről is beszélt a Kossuth Rádióban.

A következő EU-s költségvetésre vonatkozó tervekről szólva azt mondta: a legfontosabb tanács az, hogy "csigavér", hosszú lesz ugyanis a vita. Kiemelte: a hét évre szóló közös költségvetést egyhangúlag kell megalkotni.

És

amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés

- hívta fel a figyelmet.

Szerinte a migránsoknak "egyetlen centet" sem kellene adni, azt mindenki oldja meg a saját büdzséjéből. Hozzátette továbbá, hogy a mezőgazdaságra fordított összegek csökkenését sem támogatja.

(MTI)

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: TE komplett HÜLYESÉGEKET dumálsz! Az időjárásváltozás okozta népvándorlást, nem lehet megállítani!!! Ahogy 2000 éve sem lehetett! Ha lehetett volna, akkor a magyarok mág mindig a Volga mentén legeltetnének!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Nem inkább reszket, a képzelete szárnyalásától??? Hihihi :D
papa.49
Csutigörény aztmondja ,,nem lesz költségvetés, míg a magyarok rá nem bólintanak,, kispajti elveszik a szavazati jogot oszt. mehetsz a bólintásoddal a picsába !!!
papa.49
Az ,,árnyék hadsereggel,, meg úgy fogsz járni mint a medve a darazsakkal, ha a nép ,,feljön a fényre,, NEKED LEMEGY A NAPOD !!!
kisrigó
Most akkor mi van?! Korábban úgy nyilatkozott őfenesége, hogy "pontosan ismerjük a Soros ügynököket, akik kétezren vannak". Aztán jött a lista, tisztességes emberekkel, holtakkal együtt. Amikor kérdezték, hogy mégis ki a Soros "ügynöke" elismerték, hogy nem tudják. Most az árnyékhadsereget emlegetik, szóval egy nagy katyvasz az egész, addig sincs szó a szándékosan elcseszett közvilágításról stb.
nezelodo
Vezérem, ha fény kell akkor ne bújkáljon a TEK-el körbezárt csapatod!
tulipan
@Shikari: TE komplett HÜLYESÉGEKET dumálsz! Az időjárásváltozás okozta népvándorlást, nem lehet megállítani!!! Ahogy 2000 éve sem lehetett! Ha lehetett volna, akkor a magyarok mág mindig a Volga mentén legeltetnének!!!
szaboria1
Azért tegnap előtt elég vissza fogott volt Brüsszelbe. Nem nagyon nyilatkozott.
tudode
Rossz a sorrend!
.
Plagizálunk, plagizálunk???
.
Először a .. S o r o s .. kegyeltjeinek, a patkányainak kellene kijönni a .. f é n y r e .. , mert a csatornában ő van .. e l ő n y b e nl!
.
----- Ángyán: A csatornában a patkány van előnyben
index.hu/belfold/2013/06/03/angyan_a_csatornaban_a_patkany_van_elonyben/
.
www.youtube.com/watch?v=erqZe0H4psw
.
Megtanulhatnák már .. e z e k, hogy LEHET CICÓZNI, és szűznek maradni, különösen azoknak, akik .. K Ö Z J O G I L A G .. csak optikai csalódásként vannak, is meg nincsenek!
tudode
@tudode: ,
kieg.
.
Megtanulhatnák már .. e z e k, hogy (nem) LEHET CICÓZNI, és szűznek maradni, különösen azoknak, akik .. K Ö Z J O G I L A G .. csak optikai csalódásként vannak, is meg nincsenek!
csak úgy....
@Shikari: ...és te eltemeted a halottakat? kurva sok gödröt kéne ásnod ám,hogy ne törjön ki a pestis vagy a kolera,... más megoldást nem látsz,csak a géppuska? marhára felebaráti és keresztényi tudsz lenni! ;)
kakaósbögre
@Shikari: jézusom gyökér,öltél már embert?
csak úgy....
@Shikari: a te emberi természetedet lassan kiismerem :( picikét náci...
magyarbakancs
"Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
Talán sokank kívánságát tolmácsolom mi meg szeretnénk ha maga meg lemenne a sötétbe,vagy talán ott van?
Ezt hülye idióta süket,barom,fos dumát amit maga megenged.
Egy bibliográfiát lehetne kiadni a sok hülye dumájáról.
magyarbakancs
" És természetesen a migránsok sem kaphatnak egy centet sem."
De misem mert maguk mind lenyúlják.
dr. prédikátor
@csak úgy...: Mi az hogy " picikét náci"??? TELJES MÉRTÉKBEN A NÁCI IDEOLÓGIÁT PRÓBÁLJA MEG ELADNI ITT A PROPIN!!!
SystemError
@Shikari: Nőverő, géppuskàval azonnal lövöldöző pszichopata geci vagy.. igazából te minden jelét mutatot egy gyenge elméjű szociopata elmebetegnek...
SystemError
@Shikari: A ligetvédős cikkben nagyon tetszett neked a dolog. Egyre több ilyen gerinctelen, hazug felszopója van itt a Habonynak mint te. Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy nem nagyon nyomasd ezt mások gépfegyverrel való kinyírását a saját érdekedben te kis fasz:)
csak úgy....
@dr. prédikátor: De csak próbálja! ;) szerencsénkre alig van vevö a baromságaira!
csak úgy....
@Shikari: ki a tökömtöl akarod te fegyverrel védeni a hazád? ágról szakadt háború és nýomor elöl menekültektöl ? nem szoktam rosszat kívánni senkinek de te megérdemelnéd,hogy megtapasztald a nyomort a háborút a rettegést...
Eladott Ország
Ki akar ilyen országban élni, meddig lehet egy ilyen országban élni, ahol a minden a félelemre, a félelemkeltésre, az agymosásra, a zsigeri, alantas ösztönök felkorbácsolására épül? Ez nem szégyen, ez bűn. Ebből a kormányzati bűnözésből nem lehet kimaradni. Az, hogy egy fél ország felnőtt ivarérett lakossága egy 90 éves öregembertől retteg úgy, hogy már a 8 éves gyerekek az iskolában is migráncsoznak és gonoszembereznek, az annyira beteg, hogy bármit írnék, a szavak súlytalanok és nevetségesek lennének. Ez valóban egy reménytelen helyzetben lévő, agonizáló, az önérdekérvényesítésre képtelen, vagy azt magasról leszaró ország. Amivel nem elsősorban az a baj, hogy elsikkasztották, hanem hogy évtizedekre megmérgezték. A lelkét, az agyát, a józan ítélőképességét.
nevemnick
@Shikari: ,,...Mert lelövik a határon őket, ha be akarnak törni! " - ,,Aki felszólításra nem áll meg, megtámad egy határátkelőt, lelövik."
Te f@sz, a háború elől menekülők nem fegyverrel érkeznek Európába. Akik eddig terrorcselekményt hajtottak végre, azoknak a 85%-a itt született és nőtt fel.
Magas lóról osztod az észt te indiai bodzagyűjtő cigány hulladék, (mert más vállalkozó nem lehetsz, ha egész nap itt b...d a napot) de kíváncsi leszek, hogy azelőtt miként fogsz könyörögni, amikor a kender végtermékével a nyakadban, vadnyugati módra kiugratják alólad a lovat.
Mert megérdemled.
csak úgy....
@Shikari: na már megint dübörög benned a felebaráti szeretet ;) remélen nem vagy tagja a KDMP nek ,...persze miért is nem lehetnél ott tag? ;) zsótibácsi imádja azokat a szerszámokat,amikkel gyilkolni lehet,...ott a helyed! kíváncsi lennék ha te lennél egyszer szarban és ott toporognál az éhezö családoddal egy kerítés elött..., gondolom gondolod,hogy ez lehetetlen,... pedig hidd el,hogy nem! még megérheted...,persze ezt nem kívánhatom neked mert akkor a veled egy idös Fiam is úgy járna és Ö ezt nem érdemelné meg!
dr. prédikátor
@Shikari: Náci vagy bazdmeg!!! Náci!!!Méghozzá a legrosszabb fajtából.Az pedig hogy a zsidók mit csinálnak a Palesztínokkal igen csak megér egy misét!!!
karma1
B+, orban menjen mar vegre egy jo kivizsgalasra Graz-ba, oszt jonapot... Semmi masra nincs szuksege..
nevemnick
@Shikari: szívd fel magad, a vezíred váladékával,és légy boldog vele. A te észjárásoddal meg a primitív takonyról főleg te ne beszélj.
karma1
@nevemnick: Hu'ha,.. Ez volt ma a legnagyobb erv: "Takony libsi!" Semmi mas, ez a dolgok alfaja es omegaja, mert innentol egy tapodtat sem tud elmenni semmilyen iranyba sem...:o(((((
karma1
@tulipan: Nem tom ki vagy, de a szemed eles, mint a sase', tehat az Isten hozott a mi kis magan-dilihazunkban : legyel itt sokat, mondj jokat, es a haza fenyre derul!...:o))))
Szoval maraggya', ha birsz...:o))))
Sokan fogunk lajkolni, szeretni, csak mondd az igazat...:o))))
csak úgy....
@Shikari: baszod,...látszik,hogy még nem éheztél ... szegény Anyád még biztosan keni neked a zsíroskenyeret,pedig 1-2 pofon joban hasznána ! ;)
dr. prédikátor
@Shikari: Ne mosakodj takony náci!!!Te sem vagy különb mint Judea katonái!!!
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: fideszfajta...orrbán oltvány... :)))))))))
karma1
@csak úgy...: Koszi... Szivembol szoltal... Ezt mondom, mint egy ideig VALOBAN ehezo... Amikor orultem, hogy meg tudtam venni az olcso tesztat, hogy ehessunk,... Nem szegyen ez, csak kurvaszar annak, aki barmeddig is benne el...
Rockxy
@Jozefina: Akkor szól, ha kész lesz. :)
csak úgy....
@Shikari: "@nevemnick: Takony libsi! " te egy szánalmas fax vagy és nem 28 éves vállakozó ;)
justhpeter
"Amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés"

Viktor Istennek képzeli magát. És mint ilyen fogja a "magyarok" véleményét Brüsszelben hangoztatni.
cikicakk55
@Shikari: ma 13:26
Te is nagyon jól tudod,hogy egy sem akar itt maradni.Ez csak Orbán választási dumája volt,ami Soros tervvel és a Stop Sorossal kiegészítve,egész jó agymosást művelt.Ha jól megnézed a mi 500 éve itt élő migránsaink sem különbek. Azok sem szeretnek dolgozni,azok is csoportosan nagyon erősek tudnak lenni.Azokat sem érdeklik a törvények,csak Őket már megszoktad. Az Európai országokban azok robbantanak,akiknek már a nagyszüleik is itt éltek.Ők már itt születtek Európában,nem menekültek,nem migránsok,hanem Európa törvényes lakói. Nálunk is vannak NO-Go zónák. Minden városnak meg van a maga NO-go Zónája,Sőt teljes kis falvak vannak,ahol 4-500 ember 98%-ban az etnikumhoz tartozik. Kérdezd meg karmát1-et,Libellet, (Most hirtelen többen nem jutnak eszembe) Ők ott élnek köztük és látod jól vannak,nem éheznek,nem fagyoskodnak,tudják fizetni a rezsijüket és nem futnak nullára a fizetés napjára. Nekünk Orbán és bandája sokkal nagyobb félelmet jelent,mint a migránsok. Azok csak keresztül akarnak menni az országon.Eszük ágában sincs,54.000 ft-ért közmunkát végezni és még a lakhatásuk sincs biztosítva. Én sajnos élőben láttam milyenek ha csoportosan erősnek érzik magukat.Semmivel nem rosszabbak,mint a nálunk élő majd egy millió etnikum és ugyan úgy szaporodnak ők is.
Hellcat
Én is szeretném, ha kiderülne a kitiltási botrány névsora, az hogy hova lett a manyup vagyon, az ELIOS OLAF botrány, miért lett minden közbeszerzés 5-10 szeresen túlárazva...stbstb...
cikicakk55
"Orbán Viktor miniszterelnök nem támogat olyan európai uniós költségvetést, amelyben elveszik a pénzt a gazdáktól, a kutatás-fejlesztéstől, valamint a regionális fejlesztésektől..."
nem a fenét nem támogatjátok. ( éve adják folyamatosan a mezőgazdaságra, az egészségügyre,az oktatásra és a fejlődésére az országnak,de nem jut el odáig,mert addigra ti ellopjátok! Nem stadionokra, kisvasútra,Román focicsapat támogatásra,Ukrán óvodákra,iskolákra, ott is futball támogatásra adják. Hány milliárdot vertetek el az EUs pénzből a Románokra,Ukránokra,Szerbekre,Soros plakátokra,Tiborcz használhatatlan lámpáira? Hány 3x-os túlárazott végterméket fizettetek ki Mészáros Lölőnek,Tiborcznak,Lázárnak,Rogánnak,Kuszaszemnek? Hány egyházat támogattok úgy,hogy a híveket is fejik közben rendesen? Kinek akartok hazudni mocskok? A Magyar emberek nagyobb része már 2011-ben megbánta,hogy rátok szavazott.Az agy-mosottaknak meg mondhatsz bár mit,azok már túl estek a peremen,akkor is nyalják a valagad,ha ezentúl semmit nem mondasz.Az EU meg már alig várja,hogy kidobhasson,mert csak lopjátok a pénzt,de felmutatni semmit nem tudtok.
Eladott Ország
Neked már nem kell feljönni a fényre mert úgy is barna vagy, mert tudod a cigány az cigány.
CsipkeRózsa
@Rockxy: Az általad belinkelt írások kifordítják Kalergi terveit, ő az egyesült európai állam létrehozását képzelte el.
Az igaz, hogy így az ajánlott cikkeidben fontos helyet kaphattak a zsidó-ellenes szövegek is.
CsipkeRózsa
""Amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés""

Erről az egyeztetésről ki tud, hiszen még a szakemberek véleményét sem kéri ki. Megy a saját akarata után, egyszemélyi döntés érvényesül.
Rockxy
@CsipkeRózsa: Minden terv annyit ér, amennyi megvalósul belőle.
Több mint érdekes, hogy a bazinagy béketörekvések, mennyi káoszt és halált idéznek elő a világban.
És ez így megy már több mint száz éve.
Csupa jó szándék, igaz?
Qqberci
Soros már építteti a dunaalattjárókat a Fekete erdőnél. Kedden fognak feljönni a felszínre és lőni fogják a Parlamentet...
iluminati
@csa-csa: Persze hisz soros nevelte ki őket...Azért sorosozik..mert fél tőle...Valamikor húsz egynéhány embert kiválogattak,hogy állam vezetőt faragjanak...hát sikerült...
Megvolt egy forgatókönyv miszerint kell nekik eljárni...
Azt,hogy sosrosozik az is lehet egy szisztéma...vakítás...lehetnek puszi barátok is...
Unió??? miért is nem lép?
Ceu??? miért fontos be zárni???nehogy új államfőt faragjanak? Soros pénzek miért nem jöhetnek a civileknek??? Annyira félnek hogy már vizionálnak,ho ott nem kellene.. félő hogy a pszichés állapota nincs rendben...
Szép oktatást kaptak..hogyan lehet embereket manipulálni!!!
advocat
Őt is felhozta a semmiből, a fényre! Milyen ember az ilyen? Mármint Viktor?
csak úgy....
@iluminati: te is jó nagy hülye teccö lenni ! még ragozod a szart ...
bence
Én meg szeretném ha csak egy percre megvilágosodna az a sötét beteg agyad , hogy végre lásd magadat milyen aljasságokat is művelsz !
babp1982
Ez a degenerált baromatcú azt hiszi, hogy nélküle nem szavazzák meg a zunijos kötltségvetést? Ez a szavsimbók egyre betegebb-:)))
tulipan
advocat! A politkájűban nincs helye a HÁLÁNAK!!!
menekült
1. Az únió a legtöbb pénzt Lengyelországnak és Magyarországnak adja.
2. 0rbán felháborodik azon, hogy az únió bizonyos esetekben csökkentené az úniós jogszabályokat nem teljesítő államoknak folyósítandó pénzt.
3. 0rbán visszakérte az úniótól azt a pénzt, amit a határvédelemre meg a kerítésre költött.
4. Most azt mondja: " a migránsoknak 'egyetlen centet' sem kellene adni, azt mindenki oldja meg a saját büdzséjéből"
5. Az agrártámogatások csökkentésén is felháborodik, mert ennek legnagyobb vesztesei a két utolsó 0rbán-kormány alatt többszáz holdat elnyerő, a Fideszhez lojális milliomosok-milliárdosok lennének. Pedig erre is mondhatta volna: jogos, az agrártámogatást mindenki oldja meg a saját büdzséjéből.
qxy
Nincs aki ki lőné ezt a barmot? Haza menjek?
SystemError
@Shikari: Te egy náci szociopata vagy. Izrael ide vagy oda. Putyin rühes kutyái már nem ugyanazok a nácik, mint Hitleré voltak... Ahogy Orbán is egy mai diktatúrát épitett, ami nem vethető össze a "régiekkel". Mond meg Habonynak, hogy takarítsa el innen az elvtelen kutyáit. Ez neked is szól baszadék!
csak úgy....
@qxy: Fölösleges lenne ,tetötöl talpig golyóálló pelenkába van becsomagolva ! ;)
qxy
@csak úgy...: azért lehetne találni egy kis " luknyit " Mondjuk, Menekülés közbe saját magát tarkón lőné.
csak úgy....
@qxy: max. mártírt csinálnál egy ökörböl !
csak úgy....
@bakcsubakka: ami neik fény az a prolinak setétség ;) Ne légy kicsinyes ,...az örök világosság fényeskedjék nekik! :)
Commenter
@papa.49: az ám! Hogy szállna már le a sötétbe a pokol legmélyebb bugyraiba! Egy jó forró, kénköves üstbe!
Hofipisti
Németország 1934, alakul az SA és egyé szervezetek, és még a világuralmi törekvések is megvannak:"... amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés."
papa.49
@csak úgy...: Ez a szám a szívemből szól...
A másik megjegyzésedhez a Csauból se lett mártír ...
papa.49
@Hofipisti: Ezt is régen hajtom, a világnak az a szerencséje, hogy a csutignóm mögött nem áll 64 milliós nemzet, és nincs akkora gazdasági potenciálja az országnak mint volt Németországnak abban az időben, mert ha lenne A VILÁG MÁR ÉGNE !!!
tulipan
Soha nem lehet a törénelem kerekét vbisszafordítani!!! A (mostani) népvándorlás megállíthatatlan, mint 2000 éve is volt, mert a klimaválság, még csak most kezdődik igazán, az érintett helyszíneken! Akárhány GÉPVEGYVERREL is próbálnak fenyíegetőzni az agyatlan narancsonyikok!!!
Eladott Ország
@Hofipisti: Tényleg? Mindenki leszarja a zsivány cigányt Európában. Már csak Ázsiában a despoták között van helye ennek a bűnöző csúti szarházinak!
Commenter
@papa.49: de. Valahol azt olvastam hogy a nép egyes rétegei annak tartják. Két gyereke meghalt szintén, a legidősebb fia Valentin Ceasescu már évtizedek óta Svájcban él, teljesen normális (hihetetlen de az) és elismert fizikus. (ez is hihetetlen de az). Nem kamu tudós mint az anyja a magát vegyésznek kiadó, 4 elemis Dr. Elena...
papa.49
@Commenter: Nézd én egyet tudok a középső fiunk felesége erdélyi, tehát elég sok erdélyi rokonunk lett ennek folytán, bár elmondják hogy a Csau alatt sokkal több pénzük volt de a boltok meg üresek voltak !!!
Ma ott tartunk, hogy a nászasszony aki egy bánya szénválogatójában dolgozott kb. 20 évet magasabb a nyugdíja mint nekem aki 42.5 évet dolgoztam 3 szakmával, középiskolai végzettséggel a zsebemben ...De ezenkívül is van sok ismerős ott Erdélyben olyanok akinek elhiszem amit mondanak, ma már jobban élnek mint mi itt !!!
papa.49
@tulipan: Végül is mindenkinek magának kell eldönteni hová tartozik, de viselje is a döntése összes következményét, mert ami ma itthon van az a ,,fából,vaskarika,, nem egyéb, a jóérzésű határon túliak nem is szavaztak, csak azok akik a fütyisz seggnyalói !!!
tulipan
@papa.49: Tudod, én is ebben reménykedtem, de be kellett látnom, hogy sajnos nagyonsok pénzünket áldoztak rájuk!!!
kiscsillag66
Eddig is a fényben voltak! Nincs más problémája ennek az embernek??? Akkor én adok neki témát: oktatásügy, egészségügy, szegénységügy! Ha nem elég, tudom folytatni!
Nessy
Gazdák támogatása? Kikre gondol O.V.? A jóga oktatóra, a műkörmösre, az államtitkári rokonokra, Lőrinc barátra, Kósa mamára? Nekik jól jön a semmiért a támogatás!
Azért nem ártana ha a korrupciós jelentés is feljönne a fényre!
Sámannus
Sokkal több a baj a Méhszaros hadsereggel. Ott van az igazi háború és abba gebed bele ez az ország
qxy
@csak úgy...: Na akinek ez mártír lenne az meg is érdemli
vladimir putin
az vót' má', hogy a shikari amúgy buzi?
nemsemmi2
Soros mindig is a diktatúra ellen, a demokráciáért adta a pénzt, olyan civileknek vagy pártoknak akik ezért a célért küzdöttek. Ok. 89-ben a fidesz. Most éppen tőlük kell megvédeni a demokráciát.
Soros elvei nem változtak.
Valószínűleg Orbán elvei sem. Ő mindig is egy hataloméhes zsebdiktátor volt. Mindig azt a szöveget mondta amivel közelebb tudott kerülni a valódi célja eléréséhez, hogy ő legyen az ország teljhatalmú vezetője.
Azt, hogy soros azért támadja az országot mert tönkre akarja tenni, csak a hülyék veszik be. Orbán hatalmának kiteljesítéséhez éppen ezekre a hülyék re van szükség.
csipetke
@vladimir putin: Jujjjjj,ne mongyámá ilyen csúnyát! Lehet hogy csak buzulmán vallású...:))
csipetke
Bakker! Megnyerték a választást,(igaz,hogy elképesztő csalás-sorozattal) és még nekik áll feljebb,még mindig Sorosoznak?Különben ki nem sz@rja le,hogy mit szeretne orbán?Ebben a négy évben már ne a saját,és a maffiatagok zsebét tömje,mert már folyik ki belőle a della,hanem törődjön az országgal is,mert az "emútnyócév" alatt baromira nem érdekelte,hogy mi folyik körülötte.Csak a saját,és a maffiatagok zsebével,meg az elmebeteg módon épített stadionokkal foglalkozott...
csipetke
@magyarbakancs: 10:55 Hát ja.Biztos,hogy egyszer orbán idióta kiszólásait is összegyűjtik,(van belőle elég) mint Káslerét.
tulipan
A'"TERMÉSZETES'" az lenne, ha a vekkeres Dagadék nem kap(hat)na egyetlen Centet sem!!!
Commenter
@papa.49: nagymamám árvaságra jutott, őt erdélyi rokonok nevelték fel, ezért vagyok kicsit képben Romániát és Erdélyt illetően,engem románozhatnak a trollok, nem zavar. Akik zavarnak azok a Fidesz erdélyi bérszavazói, nem hiszem persze hogy mindegyik Fidesz párti lenne..
Csau alatt a hitelek miatt volt látszólag több pénz. De Románia ma Csau ellenére előbbre tart mint mi egykor és hát ez szinte hihetetlen. Ott a miniszterelnök ma már nő, nálunk ez a még ma is elképzelhetetlen.
Rockxy
@tulipan: "mert a klimaválság, még csak most kezdődik"
Két eset lehetséges.
1. Nagyon tájékozatlan vagy.
2. Fizet valaki neked ezért.
Nem bántalak és nem is kell, hogy válaszolj.
kakaósbögre
@Shikari: nos ember,nem akarlak megbántani,de nem lennél képes.sem a hazád,sem önmagad védelmében.
papa.49
@kakaósbögre: Egyezik a véleményünk az első lövés után gyalásó nélkül is 1 perc alatt elásná magát !!!
tulipan
Nem kéne a narancsos Dagadéknak Sinkébb ezzel foglalkozonia???
tulipan
@Rockxy: NEKED kéne meggondolnod, pl. tükör előtt, hogy ki is itt, a TAJÉKOZATLAN! A klimaválság a jelenkor VALÓS TÉNYE! Az is igaz, hogy a föld több milliárd éves történetében, előfordult már néhányszor, csak most az ember lesz/lehet a legnagyobb vesztese !!!
Sámannus
Én inkább a méhszaros árnyék hadseregére vagyok kíváncsi. Ha a dutyi lennének még jobb lenne.
cikicakk55
@Shikari: Európáról nem mi döntünk. Igaz itthon sem a nép szava a diöntő.Mint írtam is elhiszem mire képesek csiportosan a fegyver nélküli lakossággal. Láttam,élő egyenes szemtanúként. Senki nem bántotta őket,még is törtek zúztak. Még is azt mondom,hogy ugyan ezt csinálják az 500 éve itt élők és nincs mit tenni ellenük. Viszont azok akik akkor ott törtek zúztak( nem mind,mert a csoport fele békésen ballagott). azok nem ide jöttek. Nem tudom miért csinálták ott amit csináltak? Orbánt kiismerve azon sem csodálkoznék,ha pénzért törtek- zúztak volna.( 2006 tv székház. Nem migrik,Magyarok,de börtönviselt nehézfiúk pénzért) Minden esetre a kinn velük egy városban élők,ugyan úgy el vannak velük,mint itt Hódmezővásárhelyen a No- Go zónásokkal. Lehetőleg kerüljük a Gólya utca környékét,a városban félre nézünk ha elmennek mellettünk. 63 éve ilyenek az biztos. A fiam még sem a Gólya utca lakói miatt akar külföldre menni dolgozni,hanem Orbán politikája és a 3 év iskola alatt az egészségügyben testközelben tapasztalt.22 éves,de látja évek óta mint mennek tönkre a szülei,miként tűnt el a tavaly diplomázott barátai legnagyobb része,és bár mennyire is nagy ott a No- Go zónák területe és népsűrűsége,boldogabbak és pozitívabbak,mint itthon voltak,vagy azok akik még nem mentek el.
advocat
És az élen Orbán Viktor, Szíjjártó Péter, Deutsch Tamás, Terror Mariska, Szájer János, stb.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: A probléma könnyen orvosolható lenne...az ötszáz éve parazitként szaporodó cigányokat összefogdosni,és visszadeportálni őshazájukba...és ezet tenni a szintén nem idevaló muszlim söpredékkel...máris élhetőbb kontinens lenne!!! te is könnyen magyarázol hogy a fiad nem a "Gólya utca" miatt akar elmenni...de neki van rá lehetősége...erről a kérdésről kérdezd meg azokat is akik kényszerűségből a "Gólya utca" környékén élnek!!! Könnyű úgy magyarázni hogy nem vagy érintett a dologban...a cigókkal való együttélésről talán azokat kéne megkérdezni akiknek ebben az "áldásban" van részük!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Nagyon félreértettél. Pont azt írtam,hogy a fiam NEM a Gólya utca miatt akar külföldre menni. Sokkal inkább az élete kinyílása a világra,kb 16 éves kora óta. Azt látja,hogy egyre nehezebb ebben az országban megélni. Szerencsére még családalapításon nem agyal,viszont most már rá lát arra a szkmára amit kicsi kora óta kedvelt és végül úgy néz ki,hogy meg is szerzi hozzá a képesítést. Lárja 3. éve mennyire zuhan az egészségügy. Szegeden épült egy teljesen hiper- modern Klinika,amely kívülről tényleg nagyon szép.Ám,hogy belül mennyire nem így van,azt az ott dolgozók látják. Hiába van jó képzés ha olyanon bukik el az ápolás,hogy nincs párna huzat,nincs sebragasztó, hiányzik a műtét előtti kötelező feszültségoldó injekció,és sorolhatnám estig mi nincs. Tehát a cigányok nyomják a legkevesebb problémát. Ettől még igaz az,hogy Orbán riogatása a migránsokkal baromság,mert egy sem akar itt élni . Azok a Magyar fiatalok akik kimentek más országokba,ahol tényleg sok a migráns,jól elvannak velük,mert már itthon megtanulták,hogy a No- Go zónát el kell kerülni,viszont van jövőjük,biztos a megélhetésük,a szakmájukhoz minden adott .
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Nem értettelek félre...de ...miért is kéne kerülgetni a nogo zónákat,ahelyett hogy megszűntetnénk ,és porig dózerolnánk??És én most nem pont a magyar helyzetről beszélek...összeurópai szinten sem kellenek a migránsok,..hasznot nem hoznak,csak bajt...
tulipan
@durbincs: Neked is javaslok, némi kis napot, had legyen már valami fény is a fejed nagy sötétjében!!!
tulipan
@durbincs: Igaz is, egy ilyen vérbunkó sötétnek, mint Te, nem is kell a fény, hiszen úgyem tud mit kezdeni vele...!
tulipan
@durbincs: Te biztosan a Holdon, vagy a Merkuron élsz, ugye?? Ekkora sötét hülyét, nem birna el ez a a szegény földünk!!!
tulipan
@durbincs: A Tied meg egy jó büdős. nagy szarcsatornában ázik!! A NYELVEDRŐL NEM IS SZÓLVA!!!
kakaósbögre
@Shikari: géppuskát?minek?már a működési elvével sem vagy tisztában-valószínűleg-nemhogy a taktikai felhasználásával.egyébként,erősködhetsz hogy te képes lennél.képes a lófaszt. tízezer felett lehet azoknak a száma akiket standard lövész kiképzésben részesítettem.ebből a számból maximum 1-2% az aki képes hogy gondolkodás nélkül,reflexből embert öljön.van szemem hozzá-az évek teszik- és bárkiről tudok ilyen speciális pszichikai profilt felállítani,csupán a megnyilvánulásai alapján.te nem tartozol az 1-2%-ba,hiába erősködsz.nem mellékesen,mivel nem vagy kiképzett katona,szerinted melyik parancsnok az aki téged a tűzvonalba vezényel?és melyik az a katona aki veled-ilyen hozzáállás mellett- hajlandó egy egységben szolgálni?
szexuális tárgy
Tudom, hogy tök gáz ilyen nicknév alatt írni, de egyszer mindenképpen ki akartam próbálni.
Ez amolyan bakancslistás dolog.

Valójában polgárpukkasztó lennék (kérem alássan), amivel csak egy baj van: Nincsenek polgárok ebben a széltében is keskeny országba, akiket lehetne pukkasztani.
Ez nem sértés volt. Vagy igen? Döntsd el te.

Lázadni.
Írásban vagy tettekkel lehet, de igazából semmi értelme (de van).
Tudod, bármennyit is írsz vagy teszel a gyűlölt ellen, talán elérsz kisebb-nagyobb eredményeket (Magyarországon jelenleg semmit), de a lényegen nem tudsz változtatni.
A világ egyfelé menetel - megállíthatatlanul, feltartóztathatatlanul.

Akkor miért van mégis értelme a lázadásnak (írásban vagy tettekkel)?
Mert a rosszak teljesen elfojtották magukban a lelkiismeretüket, de a lázadás ellenük emlékezteti őket, és emiatt (egyeseknél csak emiatt) mégis rosszul érzik magukat a hangyányivá zsugorodott lelkiismeretük vádolása miatt.
Hiába mosolyognak a kamerába, meg játsszák a laza csávót, az urat, nem tudod, hogy amikor egyedül vannak üres magányukban, mi emészti őket - és mennyire.
De nap, mint nap újra felállnak.
Lerázzák magukról a lelkiismeretük vádjait (a lelkiismeret Istentől van, vagyis Isten vádolja őket valójában), és újult erővel elkövetik a mindennapi gonoszságaikat - mert istentelenek.

Ha tévednék is (nem tévedek), a jó irányában tévedek.
Ugyanis a valóság sokkal rosszabb!
Én emberkén nem ítélhetek, de felhívhatom a figyelmet Isten ítéletére - ami sokkal keményebb lesz, mint az én ítéletem,
Isten ítélete elől SENKI nem menekülhet.
Mindenképpen felelni fogsz a bűneidért.

Te azt hiszed, hogy a pokol a legrosszabb.
De nem.
Van a pokolnál is rosszabb.

Emlékszem, anno ennél sokkal kevesebbet írtam, mégis úgy gondolták sokan, hogy kemény vagyok, mint az orosz tél.
És még most sem írtam le mindent, ami az emberiségre vár...
szexuális tárgy
Nem szeretsz?
Sőt, utálsz?

Úgy nézek ki, mint akit érdekel?
Úgy néztem ki valaha is, mint aki a szeretetedért szűköl itt (is)?
Tudnék jókat is írni, olyasmiket, amik tetszenek neked (beleborsózós katarzis élmény), de nem fogok hazudni a hamis szeretetedért.
A hazugságért ne szeress!

Talán nem érted miért írtam itt, miért trollkodtam itt (most még).
Talán én sem értem (most még).
De nem kell mindig mindent megérteni (most még).
karma1
En meg azt szeretnem, ha orban pontosan beszedne a gyogyszereit, hogy ne mondjon mar ekkora baromsagokat...
szexuális tárgy
"Feljönni a fényre" - mondja a világ egyik legsötétebb alakja, aki mindig hazudik, aki azt hazudta, hogy ő sosem hazudott.
Van annál (el)borzasztóbb, mint amikor a világ egyik legsötétebb alakja akarja megmondani, hogy mi a jó és mi a rossz?

Ez igaz, de úgy annyira, hogy mérget vehetsz rá: Sátán, a hazugság atyja. Vagyis mindenki, aki hazudik masszívan, Sátántól való.
Orbán Viktor, Sátántól való.
Orbán Viktor az egyik legördögibb ember a földön.
egyvandor
Most hogy átállították a belső programját illiberálisról kereszténydemokratára, felszínre tört a jelentősebb szoftverfrissítésekkel velejáró zavarodottság. A suttyó mindenkinek keresztbe tesz mert csak egy senki, ha meg kezében a gyeplő akkor mindenkit kicsinál.
szexuális tárgy
Fogadunk, hogy furdal a kíváncsiság, hogy mi lehet rosszabb a pokolnál?
Nem hibáztatlak érte. Engem is érdekelne (ha nem tudnám).
De Dr. Genyaként még hagylak főni a saját levedben.
Járjon az agyad, mint a motolla.
Izgulj.
Keress.
Kutass.
Értelmezz.

Én azt szeretném, hogy élj örökké - még, ha te nem is szeretnél.

www.youtube.com/watch?v=_TsOPjZEF6E
szexuális tárgy
Tisztán látszik, hogy megsértettem qurva sok embert (egyszer megsértettem 7,3 milliárd embert, szóval tudom miről beszélek).
Sajnálom !!!
Őszintén (ez az őszinteség, az az őszinteség - tudod, az igazi).
csipetke
@tulipan:7:36 Nincs olyan szerencsénk...
simmering73
Mi pedig azt szeretnénk, ha Orbán siserehada lemenne a sötétségbe.
advocat
Kezdje az ős Sorosistákkal! Orbán Viktor, Szájer József, Deutsch Tamás, Kedvenc államfőnk, Terror Mariska, Szíjjártó Péter, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.