Egységes hírszerzési központ, Stop Soros-törvénycsomag, három helyettes, ezek várhatóak az új kormány megalakulása után. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban elmondta, amíg a magyarok rá nem bólintanak, nem lesz uniós költségvetés. És természetesen a migránsok sem kaphatnak egy centet sem.

Semjén, Pintér és Varga miniszterelnök-helyettesek lesznek

Három miniszterelnök-helyettese lesz Orbán Viktornak az új kormányban: Semjén Zsolt KDNP-elnök általános miniszterelnök-helyettes lesz, Pintér Sándor belügyminiszter nemzetbiztonságért felelős, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig gazdaságért felelős miniszterelnök-helyettesként dolgozik majd. Orbán Viktor ezt pénteken jelentette be a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos

Egységes hírszerzési központ is lesz a Miniszterelnöki Kormányirodán

Az új közigazgatási egységként létrejövő Miniszterelnöki Kormányirodáról elmondta: feladata lesz a minisztériumok közigazgatási államtitkárainak koordinálása, ehhez a szervezethez rendelték a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, és egy egységes hírszerzési központ is működik majd a kormányirodán.

Jöhet a Stop Soros törvénycsomag

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy "végigviszik" azt a migrációellenes alkotmánymódosítást, amelyet 2016-ban nem sikerült elfogadni.

Ehhez kapcsolódik a "Stop Soros" törvénycsomag is – tette hozzá, úgy fogalmazva utóbbi javaslatról, hogy szeretné, ha

Soros árnyékhadserege feljönne a fényre.

"Amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés"

Orbán Viktor miniszterelnök nem támogat olyan európai uniós költségvetést, amelyben elveszik a pénzt a gazdáktól, a kutatás-fejlesztéstől, valamint a regionális fejlesztésektől, és odaadják azoknak az országoknak, amelyek beengedték a migránsokat – erről is beszélt a Kossuth Rádióban.

A következő EU-s költségvetésre vonatkozó tervekről szólva azt mondta: a legfontosabb tanács az, hogy "csigavér", hosszú lesz ugyanis a vita. Kiemelte: a hét évre szóló közös költségvetést egyhangúlag kell megalkotni.

És

amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés

- hívta fel a figyelmet.

Szerinte a migránsoknak "egyetlen centet" sem kellene adni, azt mindenki oldja meg a saját büdzséjéből. Hozzátette továbbá, hogy a mezőgazdaságra fordított összegek csökkenését sem támogatja.

(MTI)

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: TE komplett HÜLYESÉGEKET dumálsz! Az időjárásváltozás okozta népvándorlást, nem lehet megállítani!!! Ahogy 2000 éve sem lehetett! Ha lehetett volna, akkor a magyarok mág mindig a Volga mentén legeltetnének!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.