A kormány keresztény demokráciát épít Magyarországon, a globális ideológiákat elvetjük, mert hiszünk a nemzet fontosságában – jelentette ki  többek között Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, szokásos pénteki igehirdetésén. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ráadásul régi-vágású mondja ez az unortodox barom! =))
tulipan
@Sámannus: Miért? Nem mindig is azok voltak???
Sámannus
@tulipan: tudod ha a gyökereknél kezdjük vagy egy ország vallását vizsgájuk jól kivehető min megy keresztül az ország. Ha megnézed például, hogyan igázta le a magyarokat a habsburg hű kereszténység, csak a középkorba menjünk vissza amikor a vallási rendek. harcoltak a lelkekért. A Pálosokat azok szedték szét akik máig játsszák a szentet. Miért is kellett a pálosokat kicsinálni? mert függetlenek voltak, és sikeresek Európában!. Fráter György megölésének a kivizsgálását arra bízták aki megölette. Már akkor is így működött a demokrácia. Úgy látszik a keresztény hivatkozás máig ezt az értelmezést jelenti. A magyarok keresztény rendje ezek után szétesett, felszámolták. Ha tudni akarod honnan indultak csak utána kell olvasni. A mai keresztényeink a pápát sem ismerik el hiteles személynek. Vannak keresztények akik megtagadják a keresztény elveket, hogy a hatalomnak árulják a hitüket. A pálosok bűne az volt, hogy a hitük a szegényeken segített, ezért voltak népszerűek. Fráter György ezért volt veszélyes más rendekre.
Ennek a vartyogó kavarógépnek köze sincs a magyar kereszténységhez, ő egy hitet áruló hitetlen kufár. Még azt is rejtegeti milyen zsiványoknak árulják az országot. A szemük sem rebben ha Közel-Keleti pénzezssákkal üzletelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.