Orbán korrumpálja Jézus keresztjét és bohócsipkát húz rá: Lukács Katalin nem fukarkodott a jelzőkkel, miután megtudta, miről beszélt Orbán a Kossuth Rádióban. A volt KDNP-tag szerint Orbán teljesen félremagyarázza a kereszténydemokrácia fogalmát: az sokszínű, szolidáris és radikálisan tisztelni a személyt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kedves Katalin; a helyzet az, hogy ez a dagadt törpe egy buta műveletlen paraszt-suttyó és csak dobálózik olyan kifejezésekkel, amik jelentéséről fogalma sincs! =))
tudode
Ez az "őrült" stiglic kanveréb .. k e r e s z t é n y d e m o k r á c i á r ó l .. vizionál az után az emútnyocév ut, ami után még a .. T í Z P A R A N C S O L A T O T... "is" ugatják, mint kutya a holdat!
.
Az Isten nem ver bottal, felcsúti ... m á k v i r á g g a l .. elkábítva mindenütt, amerre járkál!
.
Duma! Duma egy .. p á l y a t é v e s z t e t t .. szájhőstől az ... á t k o s t ó l .. napjainkig, ÁTKOSABB kutyulékot létrehozva egy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN nyalomaszád NASZÁD galeri, v mi támogatásával, a .. l a i k u s .. n é p .. megdumálásával!
tulipan
Na igen! Aki látha, az megtapasztalja a valóságot, ámde a legröbb fidesznyik, olayan tök süket és vak, mint a se hall se lát Dömötör, igy nem is érzi. miben is él!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.